HAKL TF 150/3 m2 Elektrická topná rohož HATF1503
HAKL TF 150/3 m2 Elektrická topná rohož HATF1503 HAKL TF 150/3 m2 Elektrická topná rohož HATF1503

HAKL TF 150/3 m2 Elektrická topná rohož HATF1503

HAKL TF 150/3 m2 Elektrická topná rohož HATF1503 Elektrické podlahové topné rohože HAKL TthermoFLOOR jsou určeny k přímému lepení na pevný podklad (beton, anhydrit) nebo na tepelnou izolaci HAKL... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HAKL
Kód / Model: HATF1503

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

HAKL TF 150/3 m2 Elektrická topná rohož HATF1503

Elektrické podlahové topné rohože HAKL TthermoFLOOR jsou určeny k přímému lepení na pevný podklad (beton, anhydrit) nebo na tepelnou izolaci HAKL ThermoBOARD. Rastrová síťka topných rohoží umožňuje dokonalé přilepení k podlaze. Topné kabely jsou chráněny ochranným opletením, které zvyšuje jejich odolnost a umožňuje montáž do vlhkých prostor (koupelny, sprchy, WC...).

TECHNICKÉ INFORMACE
- příkon: 450 W
- proud: 1,95 A
- napájení: 230V / 50Hz
- šířka pásu: 0,5 m
- tloušťka: 3 mm
- maximální teplota kabelu: 75 °C
- délka připojovacího kabelu: 2 x 3 m
- délka pásu: 6 m

Určené pro montáž zalitím do lepísího tmelu
Vhodné pro keramickou dlažbu, lepené vinylové krytiny atd.
Opletení kabelu dovoluje montáž do vlhkých prostor
Úspora el. energie díky nízké provozní teplotě
Ideální pro rekonstrukce - tloušťka jen 3 mm
Možnost použití jako hlavní zdroj tepla v místnosti
Bezúdržbový provoz bez nutnosti pravidelného servisu
Kvalitní topná jádra s bodem tavení 1100 °C, určená pro dlouhodobou zátěž
Každý výrobek je podrobený přísné výstupní kontrole

! Montáž a uvedení topné rohože do provozu svěřtě odborné firmě !

KAŽDÉ BALENÍ ROHOŽE OBSAHUJE ADAPTÉR A CHRÁNIČKU KABELU PRODLOUŽENÉHO PODLAHOVÉHO SNÍMAČE TERMOSTATU.

Elektrické podlahové topné rohože HAKL Thermo Floor (dále jen "HAKL TF") jsou cenově výhodnou a komfortní alternativou tradičních topných systémů. Otopná tělesa použity v topných rohožích HAKL TF splňují i ??ty nejnáročnější požadavky na kvalitu. Jsou určeny pro montáž v interiéru (suché prostory) pod podlahovou krytinu. Zajišťují ideální rozložení teploty v místnosti a minimální cirkulací vzduchu snižují prašnost. Topné kabely mají přímou přeměnou elektrické energie v jejich topných jádrech rovnoměrnou teplotu po celé délce kabelu. V případě zapojení na 230V bez termostatu se povrch topného kabelu zahřeje maximálně na 65 ° C. Díky spolehlivé regulační technice - automatickým termostatem s nízkým příkonem (100 W / m2 a 150 W / m2) pracují topné rohože HAKL TF ve velmi ekonomických režimech. Maximální dosažitelná teplota podlahy je závislá od tepelné izolace podkladu, tloušťky zalévací směsi a od zvolené podlahové krytiny.

Konstrukce elektrických topných rohoží HAKL TF
Elektrické topné rohože HAKL TF jsou konstrukčně řešeny tak, aby byly chráněny podlahovou krytinou (dlažba ...) v podlahové směsi (flexibilní lepicí tmely, tepelně odolný samonivelační tmel). Elektrické topné rohože HAKL TF jsou určeny pro provoz na místech, které nejsou nadměrně mechanicky zatěžovány.
Na sklotextilní mřížku je meandrovitě fixován topný kabel s ochranným opletením. Topné rohože jsou vyráběny v 0,5 m širokém pásu, v různých délkách od 2 m do 18 m. Sklotextilní mřížku lze zkracovat nebo dělit a přizpůsobovat místnosti.

Filozofie výroby produktů značky HAKL je postavená na precizním, technicky propracovaném vývojovém a výrobním procesu, od prvotní myšlenky využitelnosti produktu, přes design, výrobu až po jeho spolehlivou funkčnost. Každý výrobek je podrobený přísnému testu výstupní kontroly podle německého certifikátu TÜV ISO 9001. Díky více jak dvacetileté zkušenosti s vývojem, výrobou a prodejem na Slovensku, má zde firma HAKL své nezastupitelné a pevně vybudované místo na trhu. Tyto zkušenosti a tradici chceme využít i v České republice, a proto jsme založili dceřinou společnost HAKL heating s.r.o., jako jediného a výhradního distributora výrobků zn. HAKL.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.