HEIMEIER omezovač teploty RTL 1/2" rohový 9173-02.800
HEIMEIER omezovač teploty RTL 1/2" rohový 9173-02.800 HEIMEIER omezovač teploty RTL 1/2" rohový 9173-02.800

HEIMEIER omezovač teploty RTL 1/2" rohový 9173-02.800

Sleva 33%
HEIMEIER omezovač teploty RTL 1/2" rohový 9173-02.800 Omezovač teploty zpátečky RTL slouží k omezení teploty zpátečky vystupující z otopného tělesa nebo na konci okruhu podlahového vytápění (... Zobrazit celý popis »

1 370 Kč
včetně DPH
2 046 Kč

Množství:   Porovnat
Výrobce: HEIMEIER
Záruka: 2 roky
Kód / Model: 9173-02.800
Váha: 0,42 kg

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

HEIMEIER omezovač teploty RTL 1/2" rohový 9173-02.800

Omezovač teploty zpátečky RTL slouží k omezení teploty zpátečky vystupující z otopného tělesa nebo na konci okruhu podlahového vytápění (do cca 15 m2).

Technický popis

Omezovač teploty zpětné teplonosné látky RTL je samočinně pracující proporcionální regulátor teploty.
Teplota protékající teplonosné látky se přenáší na čidlo. Nastavená teplota je udržována v rozmezí proporcionálního pásma konstantní. Ventil otevírá teprve po poklesu teploty protékajícího teplonosného media pod nastavenou hodnotu.
Maximální a minimální teploty lze blokovat pomocí skrytých zarážek. Termostatické vestavěné čidlo je zabezpečeno proti nadměrnému zdvihu. Hlavice je vyráběna v bílém provedení, těleso ventilu pak z korozivzdorného poniklovaného bronzu v rohovém a přímém provedení. Je vybaven korozivzdorným vřetenem a dvojitým těsněním pomocí O-kroužku. Vnější kroužek lze vyměnit bez vypouštění systému.
Provedení s vnitřním závitem je vhodné pro závitové trubky, spolu se svěrným šroubením pak pro měděné, přesné ocelové a vícevrstvé trubky. Provedení s vnějším závitem je v kombinaci se svěrným šroubením vhodné pro trubky plastové.
S omezovačem teploty zpětné teplonosné látky RTL je nutno použít výhradně příslušně označená svěrná šroubení IMI Heimeier (označená např. 15 THE).
Pozor: Omezovač teploty zpětné teplonosné látky RTL se skládá ze speciálního tělesa ventilu a speciálního čidla. Radiátorové ventily a termostatické hlavice IMI Heimeier nelze pro tuto kombinaci použít.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.