FORESTINA Zdravá zahrada přípravek proti škůdcům 250ml 1243013
FORESTINA Zdravá zahrada přípravek proti škůdcům 250ml 1243013

FORESTINA Zdravá zahrada přípravek proti škůdcům 250ml 1243013

Přípravek proti škůdcům patří do skupiny výrobků řady Zdravá® zahrada, jenž jsou určeny k spolehlivé likvidaci škůdců. Neobsahují umělé chemikálie, pouze účinné látky přírodního původu, proto po ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1243013

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Přípravek proti škůdcům patří do skupiny výrobků řady Zdravá® zahrada, jenž jsou určeny k spolehlivé likvidaci škůdců. Neobsahují umělé chemikálie, pouze účinné látky přírodního původu, proto po aplikaci nebrání volnému pohybu lidí i zvířat po ošetřené ploše. Výrobky se mohou používat i v ekologickém zemědělství. Přípravek proti škůdcům je insekticidní přípravek ve formě jednoprocentního roztoku připraveného k okamžitému použití, jehož účinnou látkou jsou draselné soli přírodních mastných kyselin, které se v přírodě rychle odbourávají a proto není předepsaná žádná ochranná lhůta.

Charakteristika:

Kontaktní insekticid

Účinná látka:
Draselná sůl přírodních mastných kyselin 1%

Ochranná lhůta:
0 dní

Účinkuje proti:
Savým a žravým škůdcům - mšicím, sviluškám,molicím aj. Při aplikaci na molice (tzv. bílým muškám např. ve skleníku) se doporučuje ošetřovat porosty za nižších teplot, například časně ráno, kdy jsou méně aktivní a sedí na listech.

Použití:
Zdravá zahrada® - přípravek proti škůdcům s používá nejen v zahradě, ale především ve sklenících, bytech nebo kancelářích. Postřikují se napadené části okrasných rostlin včetně dřevin. Zdravá zahrada® - přípravek proti škůdcům je vhodný pro ovocné rostliny, bobuloviny, jahodník i pro zeleninu pod sklem i ve volné půdě, protože je možno po aplikaci plody ihned konzumovat - bez ochranné lhůty. Vzhledem k tomu, že se jedná o kontaktní přípravek je nutné pro dobrou účinnost ošetřit části rostlin, kde se škůdci nacházejí (hlavně rub listů rostlin), a to až do počátku skanutí. Zdravá zahrada® - přípravek proti škůdcům je velice vhodný i pro rostliny pěstované v hydroponii.

Dávkování:
Zdravá zahrada® - přípravek proti škůdcům je připraven k okamžitému použití v nádobce s mechanickým rozprašovačem bez jakéhokoli dalšího ředění. Rostliny je nutné důkladně postříkat.

Upřesnění dávkování:
> okrasné rostliny, okrasné dřeviny (mšice, svilušky, molice) dle použití / OL 0 dní (do skanutí; max. 3x v intervalu 7 dní)
> peckoviny, jádroviny, bobuloviny, jahodník (mšice) dle použití / OL 0 dní (do skanutí; max. 3x v intervalu 7 dní)
> zelenina i ve volné půdě (saví a žraví škůdci kromě krytonosců a květilek) dle použití / OL 0 dní (do skanutí; max. 3x v intervalu 7 dní)

Aplikační pznámka:
Snášenlivost rostlin je všeobecně dobrá. U violky, fuchsie, dmuloretu a vánoční hvězdy se mohou někdy objevit projevy fytotoxicity. Z tohoto důvodu se doporučuje ověřit reakci na menším počtu rostlin.

Doporučení a možná rizika ve vztahu k životnímu prostředí:
Přípravek je zcela neškodný pro včely, dravé vosičky a zlatoočky.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.