Biomin Hnojivo na rybíz, angrešty a jostu 1kg 1205010
Biomin Hnojivo na rybíz, angrešty a jostu 1kg 1205010

Biomin Hnojivo na rybíz, angrešty a jostu 1kg 1205010

Biomin Hnojivo na rybíz, angrešty a jostu 1kg 1205010 Popis produktu: Organicko-minerální hnojiva BIOMIN působí jako bohatý, harmonicky vyvážený zdroj všech potřebných živin rovnoměrně od začát... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1205010

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Biomin Hnojivo na rybíz, angrešty a jostu 1kg 1205010

Popis produktu:
Organicko-minerální hnojiva BIOMIN působí jako bohatý, harmonicky vyvážený zdroj všech potřebných živin rovnoměrně od začátku vegetace až do pozdních období, zesilují biologickou činnost půdy, zlepšují půdní strukturu, jakož i dýchání kořenů, zvyšují odolnost rostlin proti houbovým chorobám, regulují vodní režim rostlin. Forma obsaženého dusíku zabraňuje nežádoucímu přehnojení touto živinou.

Charakteristika:

Organicko-minerální NPK hnojivo
6% N + 2,5% P2O5 + 4% K2O + 1,5% MgO + mikroprvky

Použití a dávkování:
Hnojení se provádí 2x ročně, a to na začátku a na konci vegetačního období, kdy se stejnoměrně rozhodí a poté zapraví do půdy hnojivo v dávce 0,4 až 0,5 kg na 10 m2. Při ponechání hnojiva na povrchu půdy dochází rovněž k pozvolnému uvolňování živin, ale s menším efektem využití všech kvalitativních vlastností, které hnojivo BIOMIN nabízí. Účelné je také obohatit tímto hnojivem substrát používaný při výsadbě, a to v dávce 3 kg na 1 m3 (1 000 l ).
Balení 1 kg je cca na 20 - 25 m2.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
březen, duben, září, říjen

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.