FORESTINA Zdravá zahrada lepidlo na ochranu stromů ve spreji 400ml 1290003
FORESTINA Zdravá zahrada lepidlo na ochranu stromů ve spreji 400ml 1290003

FORESTINA Zdravá zahrada lepidlo na ochranu stromů ve spreji 400ml 1290003

Lepidlo na ochranu stromů patří do skupiny výrobků řady Zdravá® zahrada, jenž jsou určeny k spolehlivé likvidaci škůdců. Neobsahují umělé chemikálie, pouze účinné látky přírodního původu, proto p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1290003

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Lepidlo na ochranu stromů patří do skupiny výrobků řady Zdravá® zahrada, jenž jsou určeny k spolehlivé likvidaci škůdců. Neobsahují umělé chemikálie, pouze účinné látky přírodního původu, proto po aplikaci nebrání volnému pohybu lidí i zvířat po ošetřené ploše. Výrobky se mohou používat i v ekologickém zemědělství. Lepidlo na ochranu stromů a rostlin ve spreji je nevysychavý lep na přípravu feromonových, vizuálních a barierových lapačů hmyzu, na nástřik pásů a fólií. Lepidlo není fytotoxické tzn. není jedovaté pro rostliny, tudíž je také vhodné pro přímé použití na stromech a rostlinách. Navíc jeho jednoduchý způsob aplikace nastříkáním vytváří z tohoto výrobku nepostradatelného pomocníka do sadů a zahrad.

Charakteristika:

entomologický nevysychavý lep

Přednosti:
Čistý, praktický a jednoduchý způsob aplikace.
Využití tam, kde nelze použít chemické způsoby likvidace škůdců.
Volbou podložky různé barvy využití proti různým druhům škůdců.
Možno využít u ovocných stromů nástřikem na papírový pás.
Je velmi odolné proti slunečnímu světlu.
Bez zápachu.
Bez insekticidů.
Dlouhodobě působící lep.

Využití:
Lepidlo na ochranu stromů a rostlin ve speji je účinné na mravence (Formica), píďalky (Larentiinae), puklice (Parthenolecanium) a podobný škodlivý hmyz ve stádiích housenek, larev či dospělých jedinců. Je vhodné pro použití všude tam, kde není možné použít lepové pásy na ochranu stromů a rostlin. Dobře tedy ochrání keře či mladé stromky, kde kmen ještě není tak silný, aby bylo vhodné použít lepový pás. Podmínkou však je, aby měl strom již vytvořenou na kmeni kůru (borku). Lepidlo tak vytváří 100% bariéru proti lezoucím škůdcům i na hrubých kmenech.

Použití:
Lepidlo je možné nastříkat přímo na zralou kůru (borku) stromů, nejlépe ze vzdálenosti 5 - 10 cm v tenké vrstvě, neboť čerstvě nanesený lep v silnější vrstvě má snahu stékat. Vytvoří se tak bariéra, která nedovolí lezoucím škůdcům projít do koruny stromu a způsobit případné škody na plodech. Lepová plocha je zcela aktivní den po aplikaci. Lepidlo je také možné nastříkat v tenké vrstvě na podložku a vytvořit tak lepovou desku, která se zavěsí do koruny stromů, nebo zapíchne do zeminy vedle rostliny. Různé barvy podkladu zvyšují atraktivitu nalepených plošek pro různé druhy hmyzu (např. žlutá barva pro mšice, molice, smutnice, dřepčíky; modrá barva pro třásněnky; bílá barva pro pilatky).

Aplikační poznámky:
Přípravek nastříkáme kolem celého obvodu stromu, nejlépe v několika vrstvách.
Při náhodném potřísnění lze očistit jedlým olejem, ředidlem či benzínem a následně teplou vodou a mýdlem.

Doba použití:
březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.