Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210
Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210 Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210

Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210

Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210 Cílová skupina škůdců: Kuny, hlodavci (včetně plchů), rejsci Plašič Deramax-Auto generuje specifické ultrazvukové signál... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0210D

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Deramax-Auto Ultrazvukový odpuzovač - plašič kun a hlodavců do auta 0210

Cílová skupina škůdců: Kuny, hlodavci (včetně plchů), rejsci

Plašič Deramax-Auto generuje specifické ultrazvukové signály, které jsou pro kuny, myši, rejsky apod. velmi nepříjemné, takže po krátkém čase chráněný prostor opouští. Díky propracovanému zapojení a použití kvalitních součástek udrží jedna 9V baterie přístroj v chodu až 12 měsíců. Současně je přístroj zcela soběstačný z hlediska napájení a není jej tedy nutné připojovat k autobaterii, nebo jinak napájet z rozvodů elektřiny v autě. Zcela tak odpadá nutnost odborné instalace a možnost ztráty záruky na nový vůz z důvodu připojení cizího zařízení do elektrických rozvodů vozu. Nehrozí ani možnost vybití akumulátoru při delší odstávce vozidla. Nehrozí ani nebezpečí vysazení elektroniky vozu a havárie, což se může stát při použití některých plašičů napájených z autobaterie.

Typ plašiče: Ultrazvukový (zcela bezhlučný). Pulzní ultrazvukový plašič.
- Vestavěný vypínač: Ano
- Vliv na člověka: Žádný
- Vliv na domácí zvířata: Žádný

Základní vlastnosti plašiče Deramax-Auto, které jej odlišují od obdobných produktů:
Vysoký výkon • Široký účinný úhel záběru • Bezpečnost • Odolnost vůči vodě a prachu • Jednoduchá instalace bez připojování k autobaterii

UPOZORNĚNÍ: Baterie 9V (6F22) není součástí dodávky. Vhodné baterie se zobrazují v sekci "PEČLIVĚ VYBRANÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ" na této stránce.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.