AgroBio FORMITOX extra přípravek na hubení mravenců, 120 g 002148
AgroBio FORMITOX extra přípravek na hubení mravenců, 120 g 002148

AgroBio FORMITOX extra přípravek na hubení mravenců, 120 g 002148

Přípravek na hubení mravenců pronikajících z venku do vnitřních prostor budov ve formě zelených ve vodě rozpustných krystalků. Proti jakým škůdcům je určen? - proti mravencům Proč jej použít? -... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 002148

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Přípravek na hubení mravenců pronikajících z venku do vnitřních prostor budov ve formě zelených ve vodě rozpustných krystalků.

Proti jakým škůdcům je určen?
- proti mravencům

Proč jej použít?
- hubení mravenců a jejich mravenišť
- aplikace posypem nebo připravení vozdného roztoku do misky

Jak jej použít?
Na vi´ku na´dobky je odklopny´ kryt, ktery´m se prova´di´ aplikace prˇi´pravku. Po ukoncˇeni´ pra´ce je trˇeba otvor znovu uzavrˇi´t.

- Vodny´ roztok rozpustit 2 - 4 g krystalku° ve 100 ml vody (vznikne 2 - 4 % roztok) a roztok nali´t do meˇlky´ch misek z plastu nebo skla a umi´stit do mi´st prˇedpokla´dane´ho vy´skytu hmyzu. V obou prˇi´padech hmyz na´strahu pozˇre a po kratsˇi´ dobeˇ hyne.
- Krystalicky´ pra´sˇek nasypat 1 - 2 g krystalku° na podlozˇku z papi´ru, plastu nebo skla a polozˇit do mi´st prˇedpokla´dane´ho vy´skytu hmyzu

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.