AgroBio KouzloPřírody Harmonie zahradního jezírka - 50 g 009039
AgroBio KouzloPřírody Harmonie zahradního jezírka - 50 g 009039

AgroBio KouzloPřírody Harmonie zahradního jezírka - 50 g 009039

AgroBio KouzloPřírody Harmonie zahradního jezírka - 50 g 009039 PŘÍRODNÍ PRODUKT. Přípravek k biologickému odstranění zelených řas v zahradních jezírkách. Pročišťuje a rozjasňuje vodu, omezuje z... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 009039

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

AgroBio KouzloPřírody Harmonie zahradního jezírka - 50 g 009039

PŘÍRODNÍ PRODUKT. Přípravek k biologickému odstranění zelených řas v zahradních jezírkách. Pročišťuje a rozjasňuje vodu, omezuje zelené řasy, a likviduje jedovaté látky jako jsou amoniak a nitritiy, opalovací krémy, apod. Přípravek obsahuje směs vybraných přírodních mikroorganismů. Výkonné bakterie stabilizují kyslíkový režim a živinový systém zahradního jezírka. Bakterie svojí aktivitou odčerpají většinu organických látek a tím znemožní jejich využití řasami. To postupně vede k „vyhladovění“ zelených řas a omezení jejich výskytu v jezírku. Bakterie rovněž odstraňují jedovatý amoniak a dusitany. Výsledkem je čistá voda bez organického znečištění a s omezeným výskytem zelených řas. Přípravek obsahuje pouze bakteriální kultury, nikoliv enzymy, které by poškozovaly vodní rostliny a přispívaly tak k dalšímu uvolňování organických živin. Přípravek je rovněž zcela bezpečný pro drobné vodní živočichy a ryby. Přípravek používejte tehdy, když je rovnováha samočištění Vašeho zahradního jezírka narušena náhlou změnou. Dlouhodobé pravidelné dávkování zahradnímu jezírku a organismům v něm nevadí, ale ani nepomáhá. Nástup účinku může být pozorovatelný až po několika týdnech (zpravidla 2-3 týdny) po aplikaci.


Oblast použití:
Jezírka - Zelené řasy - 50-100 g / 10 m3 - Použití - duben, květen, červen, červenec, srpen, září
Poznámka: První dávka po výrazném zásahu: 100g / 10 m3, další dávky: 50g / 10m3. Příslušnou dávku přípravku nasypeme do cca 1 litru vody, kterou nabereme v jezírku, důkladně promícháme. Necháme přibližně hodinu aktivovat. Takto připravený roztok nalijeme do dalších cca 5 litrů vody nabrané z jezírka, opět důkladně promícháme a rovnoměrně rozlijeme do jezírka. Snažíme se obsáhnout jak mělké příbřežní zóny, tak i hlubší vodu ve středu jezírka. Je vhodné sledovat hodnotu pH 6vody v jezírku, ideální rozmezí pro aplikaci bakteriálního přípravku je 5-10. Teplotní rozmezí účinnosti je 5 - 25°C. Při aplikaci nepoužívejte kovové předměty a při péči o jezírko nepoužívat přípravky s obsahem chlóru (výrazně snižují účinek přírodního přípravku).

Ilustrační foto


Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.