Fiskars Inspiration Lucy kultivátor, modrá 1003670
Fiskars Inspiration Lucy kultivátor, modrá 1003670 Fiskars Inspiration Lucy kultivátor, modrá 1003670 Fiskars Inspiration Lucy kultivátor, modrá 1003670 Fiskars Inspiration Lucy kultivátor, modrá 1003670

Fiskars Inspiration Lucy kultivátor, modrá 1003670

Řada nůžek a drobného nářadí Fiskars Inspiration™je ideální pro nadšence, kteří chtějí ztvárnit vlastní představu zeleného koutku. Tato řada vyniká svou funkčností a je dodávána v atraktivních in... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FISKARS
Kód / Model: 1003670

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Řada nůžek a drobného nářadí Fiskars Inspiration™je ideální pro nadšence, kteří chtějí ztvárnit vlastní představu zeleného koutku. Tato řada vyniká svou funkčností a je dodávána v atraktivních inspirujících barvách.

Řada Fiskars Inspiration™ ukazuje typické vlastnosti výrobků Fiskars, vyznačujících se trvanlivostí, lehkostí, ergonomií, vysokou kvalitou a nádherným designem ve dvou barvách, modré a růžové.

Vlastnosti:
- Tradiční nástroj v trendy modré barvě
- Ideální na kypření a provzdušňování půdy
- Materiál FiberComp™ je vysoce odolný, nekoroduje ani nestárne
- Pracovní část lze naostřit
- Praktický otvor pro zavěšení

Parametry:
- Délka: 276 mm
- Šířka: 76 mm
- Hmotnost: 89 g

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.