GARDENA Combisystem prodlužovací násada pro drobné nářadí, 78 cm, 8900-20
GARDENA Combisystem prodlužovací násada pro drobné nářadí, 78 cm, 8900-20 GARDENA Combisystem prodlužovací násada pro drobné nářadí, 78 cm, 8900-20 GARDENA Combisystem prodlužovací násada pro drobné nářadí, 78 cm, 8900-20 GARDENA Combisystem prodlužovací násada pro drobné nářadí, 78 cm, 8900-20 GARDENA Combisystem prodlužovací násada pro drobné nářadí, 78 cm, 8900-20

GARDENA Combisystem prodlužovací násada pro drobné nářadí, 78 cm, 8900-20

Pomocí 78 cm prodlužovací násadě pro drobné nářadí z řady GARDENA combisystem lze prodloužit všechny ruční nástroje z řady combisystem a umožnit tak příjemnou práci ve vzpřímené poloze. Díky šrou... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 8900-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Pomocí 78 cm prodlužovací násadě pro drobné nářadí z řady GARDENA combisystem lze prodloužit všechny ruční nástroje z řady combisystem a umožnit tak příjemnou práci ve vzpřímené poloze. Díky šroubu na prodlužovací násadě je zaručeno zajištěné spojení mezi násadou a nástrojem bez protáčení. Stačí z ručního nástroje uvolnit rukojeť, zasunout nástroj do prodlužovací násady a pevně dotáhnout.
Díky použití vysoce kvalitního hliníku je prodlužovací násada mimořádně lehká a povrchová úprava šetrná k pokožce zajišťuje, že padne dobře do ruky. Integrované očko pro zavěšení umožňuje pohodlné ukládání.

Parametry:
- Délka: 78 cm
- Kompatibilita: Pro veškeré drobné nářadí combisystem
- Materiál: Kvalitní hliník
- Neztratitelný upevňovací šroub s prvky z měkkého plastu
- Očko na pověšení pro pohodlné skladování

ilustrační foto


Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.