GARDENA rýč Terraline, rukojeť D 3771-24
GARDENA rýč Terraline, rukojeť D 3771-24 GARDENA rýč Terraline, rukojeť D 3771-24 GARDENA rýč Terraline, rukojeť D 3771-24

GARDENA rýč Terraline, rukojeť D 3771-24

GARDENA rýč Terraline, rukojeť D 3771-24 GARDENA Terraline ™ je rýč, který zaručuje pohodlnou a bezpečnou práci při rytí, kopání, kypření a přesazování. Extra široká a ergonomicky tvarovaná ruko... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 3771-24

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GARDENA rýč Terraline, rukojeť D 3771-24

GARDENA Terraline ™ je rýč, který zaručuje pohodlnou a bezpečnou práci při rytí, kopání, kypření a přesazování. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukojeť ve tvaru D s prvky z měkčeného plastu je velmi pohodlná pro držení oběma rukama. Kopání je mnohem snazší. Extra velká stupátka s pevným profilem umožňují dobré působení síly a snižují riziko zranění při neúmyslném sklouznutí. Další plus rýče Terraline ™ je tlumič nárazů Softec ™, který je velmi šetrný ke kloubům a byl přihlášen k patentování. Zpětný náraz při kopání se redukuje, např. když narazíte na kámen nebo na silné kořeny. Tvar rukojeti je také ideální: profil rukojeti ve tvaru kapky zajišťuje, že se rukojeť dobře drží a zabraňuje nežádoucímu sklouzávání. Izolační plastové opláštění chrání před chladem a umožňuje příjemnou práci bez sklouzávání. Optimální úhel rukojeti nože garantuje ergonomickou práci. Čepel rýče je vyrobena z odolné, kvalitní tvrzené oceli s vysoce kvalitní povrchovou úpravou. Celková délka rýče je 117 cm. Vysoká kvalita znamená dlouhou životnost.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.