GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32
GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32 GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32 GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32 GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32

GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32

GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32 Inovativní GARDENA robotická sekačka R80Li provede sečení za vás: sama poseká trávu a přitom si můžete užívat volného času nebo dělat jiné věci. Díky voln... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 4069-32

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GARDENA R80Li robotická sekačka 4069-32

Inovativní GARDENA robotická sekačka R80Li provede sečení za vás: sama poseká trávu a přitom si můžete užívat volného času nebo dělat jiné věci. Díky volnému a přirozenému pohybu seká sekačka R80Li travnaté plochy až do maximální velikosti 800 m2 - a to efektivně, spolehlivě a bez vyjetých kolejí. A vždy s vynikajícím výsledkem – o trávník je skvěle postaráno. V případě potřeby se robotická sekačka sama dobije v nabíjecí stanici. Ohraničující vodič, kterého instalace je velmi snadná, vymezuje sekačce R80Li plochu, kterou má sekat. Opakovaně projíždí po trávníku a ustřihává kousky trávy ostrými čepelemi; odřezky trávy zůstávají ležet na trávníku jako přírodní hnojivo (princip mulčování). Ližiny zajišťují lepší ochranu nožů v drsných podmínkách. Výšku sekání 2 až 5 cm lze snadno nastavit pomocí otočného knoflíku. S hmotností osm kilogramů zvládnou robustní robotické sekačky stoupání až 25%. Programování je neuvěřitelně jednoduché a rychlé. Na velkém ovládacím panelu s displayem lze nastavit různé časy nebo dny sečení. Zobrazovaná nabídka je jednoduchá a intuitivní. Po naprogramování se R80Li spustí sama v určenou dobu, i když prší. Výkonný a lithium-iontový akumulátor 18 V /1.6 Ah se snadnou údržbou zajišťuje spolehlivý a energeticky úsporný provoz. R80Li také pracuje velmi tiše a bez emisí. Vysoce citlivé senzory nárazu a ohraničující vodič pomáhají sekačce R80Li vyhnout se různým překážkám na zahradě. Senzor nadzvednutí a převrácení a velký prostor mezi pláštěm sekačky a noži zaručují vyšší bezpečnost pro lidi a zvířata. Například, když se sekačka nadzvedne, nože se okamžitě zastaví, a tím zabrání zranění. Robotickou sekačku lze také kdykoliv zastavit, k tomu určené velké tlačítko je snadno přístupné. R80Li je flexibilní, a proto je vhodná pro téměř jakýkoliv typ zahrady. Pro sekání druhé oblasti má 2 dálkové startovací body, které umožňují sekání i ve složitých travnatých strukturách. Robotická sekačka je dodávána s nabíjecí stanicí, napájecím kabelem, ohraničujícím vodičem, skobami, náhradními noži, svorkami a konektory.

Specifikace:
Produktivita:
Kapacita sečení: 800 m2 +/-20%
Systém nabíjení: Automatický
Maximální sklon pracovní plochy: 25 %

Výrobek:
Klávesnice: 15 tlačítek
Informační panel: LCD displej s nabídkou nastavení
Timer
Typ rukojeti: Integrovaná
Dezén kol: Střední

Výkon a nabíjení:
Typ baterie: Li-ion
Typická doba nabíjení: 70 min
Průměrná doba sečení na jedno nabití: 60 min
Spotřeba energie: 20 W

Motor a sekací systém:
Žací systém: 3 ostré nože
Výška sečení, min-max: 20 - 50 mm
Šířka záběru: 17 cm

Údaje o hlučnosti:
Hladina hluku: naměřená: 58 dB(A), garantovaná: 60 dB(A)

Bezpečné a bezpečnostní vlastnosti:
Alarm: Střední
PIN kód
Zámek instalace
Časový zámek
Senzor pro zvednutí
Senzor náklonu

Instalační příslušenství:
Vodič ohraničující smyčky: 200 m
Skoby: 400 ks
Náhradní žací břity: 3 ks

Celkové rozměry:
Rozměry výrobku, D x Š x V: 58x46x25,5 mm
Hmotnost: 7,5 kg

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.