FORESTINA Hoštický Substrát pro výsev a množení 20l
FORESTINA Hoštický Substrát pro výsev a množení 20l

FORESTINA Hoštický Substrát pro výsev a množení 20l

Hoštický substrát pro výsev a množení obsahuje jemnou světlou a tmavou rašelinu, prosátý křemičitý písek, perlit, jílovou složku a hnojivo NPK s mikroprvky. Je vhodný jak k setí semen, tak i k př... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 29800009

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Hoštický substrát pro výsev a množení obsahuje jemnou světlou a tmavou rašelinu, prosátý křemičitý písek, perlit, jílovou složku a hnojivo NPK s mikroprvky. Je vhodný jak k setí semen, tak i k přepichování řízků rostlin. Substrát je obohacen hnojivem se základními i stopovými živinami v nezbytném rozsahu, což má příznivý vliv na bezproblémové zakořeňování řízků a klíčení výsevů.

Složení:
• světlá a tmavá rašelina
• prosátý křemičitý písek
• perlit
• jílovou složku
• hnojivo NPK s mikroprvky

Použití:
Přiměřené množství substrátu nasypeme do vhodné nádoby a zasejeme semínka, nebo zasadíme řízky rostlin. Poté přiměřeně zalijeme a vlhkost substrátu udržujeme po celou dobu, než jsou sazeničky připraveny k přesazování. Jakmile semena vzejdou, nebo řízky zakoření, je možno začít s jejich přihnojováním například kapalným univerzálním hnojivem Kapka.
Takto vypěstované jednotlivé druhy sazenic pak přesazujeme do příslušného speciálního substrátu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.