Hoštický substrát - Hnojovatka 40l
Hoštický substrát - Hnojovatka 40l

Hoštický substrát - Hnojovatka 40l

Hnojovatka je vyrobena ze sušeného fermentovaného hnoje, sušeného separátu, který je vyroben pouze ze zemědělských komodit (statkových hnojiv a krmiv) a popela vzniklého ze spalování biomasy. Dík... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 8446

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Hnojovatka je vyrobena ze sušeného fermentovaného hnoje, sušeného separátu, který je vyroben pouze ze zemědělských komodit (statkových hnojiv a krmiv) a popela vzniklého ze spalování biomasy. Díky použitým surovinám obsahuje Hnojovatka kromě základních živin (dusík, fosfor a draslík) i další živiny (vápník, hořčík a síru) včetně stopových prvků. Kromě živin se do půdy rovněž dodá i organická hmota, což má za následek zlepšení půdních vlastností i celkové pudní úrodnosti. Hnojovatka je výživná směs organických (přírodních) komponentů obzvláště vhodná pro vylepšení půdy při pěstování rajčat, paprik, okurek a jiné plodové zeleniny a dále jahod, rybízu, angreštu a jiného drobného ovoce.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.