GARDENA Ruční kartáč na drhnutí, 31,8 cm 5572-20
GARDENA Ruční kartáč na drhnutí, 31,8 cm 5572-20 GARDENA Ruční kartáč na drhnutí, 31,8 cm 5572-20 GARDENA Ruční kartáč na drhnutí, 31,8 cm 5572-20 GARDENA Ruční kartáč na drhnutí, 31,8 cm 5572-20

GARDENA Ruční kartáč na drhnutí, 31,8 cm 5572-20

S ručním kartáčem na drhnutí řady GARDENA Comfort připojeným k přívodu vody a vybaveným přípojkou Original GARDENA System lze snadno čistit odolné povrchy. Je vybaven plynule nastavitelnou a uzav... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 5572-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

S ručním kartáčem na drhnutí řady GARDENA Comfort připojeným k přívodu vody a vybaveným přípojkou Original GARDENA System lze snadno čistit odolné povrchy. Je vybaven plynule nastavitelnou a uzavíratelnou regulací průtoku. Díky tomu je použití velmi snadné, protože můžete průtok přizpůsobit dané situaci. Ruční kartáč na drhnutí lze snadno používat jednou rukou a díky svému úzkému a plochému tvaru je vhodný pro těsné prostory. Čisticího efektu dosáhnete přidáním mýdlových tyčinek od společnosti GARDENA. Pásek z měkčeného plastu okolo kartáče zabraňuje poškrábání. Uklízení může být tak snadné.

Parametry:
- Rozměr: 31,8 x 12 x 8,5 cm (D x Š x V)
- Štětiny: PVC
- Jednoruční ovládání
- Ploché, lehké těleso kartáče pro čištění úzkých míst
- Průběžná lišta z měkkého plastu zabraňuje poškrábání

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.