GARDENA ClickUp! ptačí koupel 11420-20
GARDENA ClickUp! ptačí koupel 11420-20 GARDENA ClickUp! ptačí koupel 11420-20 GARDENA ClickUp! ptačí koupel 11420-20

GARDENA ClickUp! ptačí koupel 11420-20

Ptačí koupel ClickUp! značky GARDENA poskytuje ptáčkům ve vašem okolí místo, kde se budou cítit jako doma. Ptačí koupel je součástí celoročního lifestyle sysrému ClickUp!, který se vyznačuje prak... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 11420-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Ptačí koupel ClickUp! značky GARDENA poskytuje ptáčkům ve vašem okolí místo, kde se budou cítit jako doma. Ptačí koupel je součástí celoročního lifestyle sysrému ClickUp!, který se vyznačuje praktickým připojením na jedno kliknutí. To vám umožní připojit ptačí koupel jediným kliknutím buď k násadě ClickUp!, kterou máte na zahradě nebo na upevnění na balkon ClickUp!

 

ClickUp! Celoroční lifestyle system
Celoroční lifestyle systém ClickUp! je flexibilní dekorační systém. Pomocí snadno upevnitelného stojanového prvku lze snadno a individuálně vybavit vlastní zahradu nebo dokonce balkon řadou dekorativních prvků v jednotlivých ročních obdobích.

Flexibilní a stabilní
Díky praktické přípojce na jedno kliknutí lze ptačí koupel ClickUp! snadno připojit na násadu ClickUp! nebo na upevnění na balkon ClickUp! a kdykoliv jej opět sejmout. Spojení mezi těmito dvěma prvky je extrémně stabilní a bez viklání.

Štýlový design ve špičkové kvalitě
Ptačí koupel zaujme moderním a elegantním designem v prémiové kvalitě. Miska je vyrobena z kvalitního plastu odolného vůči UV záření a mrazu.

Průměr 25 cm
Ptačí koupel má průměr 25 cm a nabízí tak dostatek prostoru pro různé původní domácí ptáky, jako jsou vrabci, červenky, pěnkavy nebo sýkorky.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.