GARDENA ClickUp! Svícen 11430-20
GARDENA ClickUp! Svícen 11430-20 GARDENA ClickUp! Svícen 11430-20 GARDENA ClickUp! Svícen 11430-20 GARDENA ClickUp! Svícen 11430-20

GARDENA ClickUp! Svícen 11430-20

Sleva 6%
Svícen ClickUp! značky GARDENA vytváří obzvláště útulnou atmosféru ve vaší zahradě nebo na balkoně. Svícen je součástí inovativního celoročního lifestyle systému ClickUp!, můžete jej rychle a sna... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 5 let
Kód / Model: 11430-20
Váha: 0,60 kg

Prodloužená záruka - 5 let Prodloužená záruka Značka kvality - 5 let záruky

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Svícen ClickUp! značky GARDENA vytváří obzvláště útulnou atmosféru ve vaší zahradě nebo na balkoně. Svícen je součástí inovativního celoročního lifestyle systému ClickUp!, můžete jej rychle a snadno připojit k násadě ClickUp! nebo upevnění na balkon ClickUp! (každý výrobek se prodává samostatně).

 

ClickUp! Celoroční lifestyle system
Celoroční lifestyle systém ClickUp! je flexibilní zahradní dekorační systém. Pomocí lehce připevnitelné násady ClickUp! nebo upevění na balkon ClickUp! můžete snadno ozdobit svou vlastní zahradu nebo balkon různými dekorativními prvky v každém ročním období.

Flexibilní a stabilní
Díky praktickému připojení na jedno kliknutí lze svícen ClickUp! snadno namontovat na násadu ClickUp! nebo na upevnění na balkon ClickUp! a lze jej opět odejmout. Spojení mezi těmito dvěma prvky je extrémně stabilní a bez viklání.

Štýlový design ve špičkové kvalitě
Svícen zaujme moderním a elegantním designem ve špičkové kvalitě. Je vyroben z kvalitních materiálů, jelikož spodní část a víko na skleněné kopuli jsou kovové. Kulatý tvar skleněné kopule chrání svíčky před větrem a deštěm a udržuje svíčku jasně hořící.

Výškové nastavení pro různé velikosti svíček
Vnitřní pouzdro svícnu obsahuje výškově nastavitelnou desku, nejen pro upevnění svíčky do požadované polohy, ale také pro nastavení chování svíčky při hoření. Do svícnu lze osadit standardní svíčky do výšky 8 cm a průměru 6 cm.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.