GARDENA ClickUp! Upevnění na balkon 11410-20
GARDENA ClickUp! Upevnění na balkon 11410-20 GARDENA ClickUp! Upevnění na balkon 11410-20 GARDENA ClickUp! Upevnění na balkon 11410-20

GARDENA ClickUp! Upevnění na balkon 11410-20

Upevnění na balkon ClickUp! značky GARDENA znamená, že i městští zahrádkáři nyní mohou využívat moderní celoroční lifestyle systém ClickUp! na vlastním balkoně. Tento výrobek se stejně jako oblíb... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 11410-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Upevnění na balkon ClickUp! značky GARDENA znamená, že i městští zahrádkáři nyní mohou využívat moderní celoroční lifestyle systém ClickUp! na vlastním balkoně. Tento výrobek se stejně jako oblíbená násada ClickUp! vyznačuje praktickou přípojkou na jedno kliknutí, takže na něj můžete nasadit libovolný dekorační prvek ClickUp!

 

ClickUp! Celoroční lifestyle system
Celoroční lifestyle systém ClickUp! je flexibilní zahradní dekorační systém. Pomocí lehce připevnitelné násady ClickUp! nebo upevění na balkon ClickUp! můžete snadno ozdobit svou vlastní zahradu nebo balkon různými dekorativními prvky v každém ročním období.

Flexibilní a stabilní
S praktickým připojením na jedno kliknutí se na upevnění na balkon ClickUp! velmi snadno připevňují a odpojují různé nástavce. Spojení mezi těmito dvěma prvky je extrémně stabilní a bez viklání.

Vhodný pro téměř všechny balkony
Upevnění na balkon je vhodné pro hranaté balkonové zábradlí od 1 do 6 cm a kulaté průměry do 5 cm, takže se hodí téměř na každý balkon.

Špičková kvalita
Upevnění na balkon je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, takže je pevné, UV stabilní a odolné vůči povětrnostním vlivům.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.