Prosperplast BIRDYFEED DOUBLE krmítko pro ptáky 28cm antracit IBFD-S433
Prosperplast BIRDYFEED DOUBLE krmítko pro ptáky 28cm antracit IBFD-S433 Prosperplast BIRDYFEED DOUBLE krmítko pro ptáky 28cm antracit IBFD-S433 Prosperplast BIRDYFEED DOUBLE krmítko pro ptáky 28cm antracit IBFD-S433 Prosperplast BIRDYFEED DOUBLE krmítko pro ptáky 28cm antracit IBFD-S433 Prosperplast BIRDYFEED DOUBLE krmítko pro ptáky 28cm antracit IBFD-S433

Prosperplast BIRDYFEED DOUBLE krmítko pro ptáky 28cm antracit IBFD-S433

Konstrukce krmítek vám umožní jejich libovolné umístění. Můžete je pověsit za nerezové lanko s karabinou (součástí balení), připevnit k větvi nebo balkonovému zábradlí. Snadno tak najdete místo, ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IBFD-S433

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Konstrukce krmítek vám umožní jejich libovolné umístění. Můžete je pověsit za nerezové lanko s karabinou (součástí balení), připevnit k větvi nebo balkonovému zábradlí. Snadno tak najdete místo, které dravcům znemožní útok na ptáčky. Krmítko s nádobou na různě velké zrno.

Krmítka vznikla pro ty, kteří chtějí přikrmovat ptáčky a usnadnit jim přežití v mrazivém zimním počasí. Pozorování ptactva v kterémkoliv ročním období je skvělým způsobem, jak naučit děti myslet proekologicky. Ptáky, které takto přilákáte na zahradu, vám posbírají i spoustu škodlivého hmyzu. Šikmá stříška chrání krmení před deštěm a sněhem. Krmítka mají dekorativní vzhled a jejich jednoduchá konstrukce umožňuje snadnou údržbu.

Parametry:
• Délka: 28 cm
• Šířka: 18,5 cm
• Výška: 17,3 cm
• Hmotnost: 365 g
• Materiál: plast
• Barva: antracit

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.