Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233
Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233 Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233 Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233 Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233 Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233 Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233

Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233

Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233 Moderní, bezúdržbový venkovní krb Jotul Terrazza je moderní, reprezentativní venkovní krb, navržený designérským studiem Hareide Design. Tento krb, který doká... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 351233

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Jotul TERRAZZA venkovní krb 351233

Moderní, bezúdržbový venkovní krb

Jotul Terrazza je moderní, reprezentativní venkovní krb, navržený designérským studiem Hareide Design. Tento krb, který dokáže perfektně doplnit stylový zahradní nábytek, by neměl chybět na žádné zahradě či terase.

Krb je vyroben z nízkolegované oceli (COR-TEN), která brzy získá rustikální patinu. Vrstvička patiny má zároveň ochrannou funkci, takže můžete krb s klidem nechat stát celý rok venku.

Jotul Terrazza má topeniště otevřené do dvou stran, což umožňuje krásný výhled na živý oheň a všichni kolem si mohou užívat jeho příjemné teplo.

Na své si přijdou také milovníci grilování. Na velkou grilovací mřížku (příslušenství na objednávku) se vejde spousta dobrot a snadno se instaluje. V případě potřeby lze nainstalovat také ochrannou mřížku proti jiskrám, která je navržená tak, aby jedna strana ohniště mohla zůstat volně přístupná, pokud si to budete přát.

Přednosti:
Moderní zahradní krb navržený renomovaným studiem Hareide Design
Kvalitní ocel COR-TEN s ochrannou funkcí
Jednoduchá montáž
Velké topeniště
Krb snese jakékoli roční období

Max. délka polen: 60 cm
Váha: 30 kg
Výška: 1180 mm
Šířka: 500 mm
Hloubka: 500 mm

Ilustrační foto !

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.