Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5
Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5 Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5

Prosperplast UNIQUBO Set univerzálních košů 4+1 šedý kámen IKUBS5

Multifunkční koše UNIQUBO, stylový doplněk do každé moderní domácnosti. Praktický a zároveň stylový úložný prostor s možností transformace na posezení.Skladný, použitelný jako obal na květináč, n... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IKUBS5-405U

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Multifunkční koše UNIQUBO, stylový doplněk do každé moderní domácnosti. Praktický a zároveň stylový úložný prostor s možností transformace na posezení.

Skladný, použitelný jako obal na květináč, na dřevo, do kanceláře na plakáty nebo papíry, na hračky, jako stojan na deštníky, na deky nebo polštáře, jako stoleček na kávu a mnoho jiného využití má tento MULTIFUNKČNÍ KOŠ.

Materiál odolný proti UV záření.

Parametry:
• Barva: šedý kámen
• Průměr: 44,7 cm
• Výška: 45 cm
• Hmotnost: 6303 g
• Materiál: plast/dřevo

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.