FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859
FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859 FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859 FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859 FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859

FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859

FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859 Sestava zahradního nábytku složená z oválného stolu a čtyř židlí Sestava zahradního nábytku HOLLY - Oválný stůl o průměru 120 cm - ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FIELDMANN
Kód / Model: 50001859

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

FIELDMANN FDZN 4016 Sestava zahradního nábytku HOLLY 50001859

Sestava zahradního nábytku složená z oválného stolu a čtyř židlí

Sestava zahradního nábytku HOLLY
- Oválný stůl o průměru 120 cm
- Čtyři skládací židle
- Nosnost židle 110 kg
- Možno dokoupit polštář na sedák
- Vyrobeno z Akácie

STŮL
- Rozměry: 120 x 74 cm
- Středový otvor pro umístění slunečníku

ŽIDLE
Rozměr: 46 x 55 x 90 cm
Nosnost židle: 110 Kg
Možnost dokoupení podsedáků židlí

Židle i stůl je možné složit, složené židle lze zasunout pod stůl a minimalizovat nároky na skladování celé sestavy
Určeno pro venkovní i vnitřní použití, ošetřeno olejovým nátěrem
Vyrobeno ze dřeva tropické Akácie

Velice praktická sestava zahradního nábytku. Stůl i židle je možné složit, přičemž složené židle je možné elegantně zasunout pod stůl a minimalizovat tak prostorové nároky na uskladnění. Na židle o rozměru 45 x 55 x 90 cm je možné dokoupit polštáře sedáku a to ve světle krémové a zelené barvě. Povrch polštářů je ošetřen impregnací a jsou tak voděodolné. Kulatý stůl o průměru 120 cm má ve středu otvor pro umístění slunečníku. Cela sestava je vyrobena ze dřeva tropické akácie.

Dřevěný nábytek akácie
Akácie je druh exotického dřeva, které pochází z asijských tropických lesů. Akáciové dřevo se vyznačuje vysokou odolností proti povětrnostním vlivům, stárnutí a biologické degradaci. Toto přírodní dřevo nacházíme v olivově hnědé až šedohnědé barvě s jemnou texturou, která dodává dřevině krásný teplý vzhled. Díky své trvanlivosti, síle, tuhosti a odolnosti proti hmyzu, je její dřevo jako stvořené pro výrobu zahradního nábytku. Pro ošetření a dlouhodobě krásný vzhled nábytku doporučujeme natřít nábytek alespoň jednou ročně speciálním olejem.

O značce Fieldmann / Produkty vyráběné srdcem
Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat.

Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Obchodní i techničtí specialisté zejména na základě svých zkušeností, které posbírali u renomovaných firem v oblasti zahradní a hobby techniky, vybírají ty nejlepší čínské výrobní závody, které produkují výrobky i dalších na trhu již etablovaných značek.

Snaha celého týmu značky Fieldmann je nabídnout zákazníkům produkty za příznivé ceny, produkty v kvalitním provedení splňující současné trendy a které maximálně ctí veškeré bezpečnostní a ergonomické parametry.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.