Prosperplast UMBRELLA BASE Základna pod deštník 39cm, bílý MPKD
Prosperplast UMBRELLA BASE Základna pod deštník 39cm, bílý MPKD Prosperplast UMBRELLA BASE Základna pod deštník 39cm, bílý MPKD Prosperplast UMBRELLA BASE Základna pod deštník 39cm, bílý MPKD Prosperplast UMBRELLA BASE Základna pod deštník 39cm, bílý MPKD

Prosperplast UMBRELLA BASE Základna pod deštník 39cm, bílý MPKD

Když nám na zahradě chybí přírodní stín a horké letní slunce začíná být nepříjemné, stávají se slunečníky přirozenou součástí letní zahrady. Ke každému slunečníku pak patří správně zvolený podsta... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: MPKD-S449

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Když nám na zahradě chybí přírodní stín a horké letní slunce začíná být nepříjemné, stávají se slunečníky přirozenou součástí letní zahrady. Ke každému slunečníku pak patří správně zvolený podstavec, který zajistí bezpečnost a stabilitu našeho slunečníku. A právě těmito vlastnostmi disponuje podstavec Umbrella Base po naplnění struskou nebo směsí písku a vody. Podstavec Umbrella Base je neuvěřitelně pevný a je vyroben z plastu odolného vůči atmosférickým vlivům. Podstavec je kompatibilní s většinou běžně dostupných slunečníků a je k mání ve třech populárních barvách.

Parametry:
• Průměr: 39 cm
• Výška: 13 cm
• Objem: 12 l
• Hmotnost: 741 g
• Materiál: plast
• Barva: bílá

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.