GARDENA Combisystem 300 P Zahradní pilka ohnutá, 34cm 8739-20
GARDENA Combisystem 300 P Zahradní pilka ohnutá, 34cm 8739-20 GARDENA Combisystem 300 P Zahradní pilka ohnutá, 34cm 8739-20 GARDENA Combisystem 300 P Zahradní pilka ohnutá, 34cm 8739-20

GARDENA Combisystem 300 P Zahradní pilka ohnutá, 34cm 8739-20

GARDENA Combisystem zahnutá zahradní pilka má délku pilového listu 340 mm a je flexibilně použitelná - podle toho, kde potřebujete řezat: pokud chcete řezat dobře přístupné větve, použijte zahrad... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 8739-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GARDENA Combisystem zahnutá zahradní pilka má délku pilového listu 340 mm a je flexibilně použitelná - podle toho, kde potřebujete řezat: pokud chcete řezat dobře přístupné větve, použijte zahradní pilku "normálně" jako ruční pilku. Díky ergonomické rukojeti s příjemnými měkkými komponentami z umělé hmoty je pila příjemná v ruce. Pokud potřebujete řezat větve vzdálené až 5 metrů, prodlužte zahradní pilku jednoduše s teleskopickou kombinovanou násadou. Praktické: jednoduchý kombinovaný systém násady. Bezpečnostní zámek zaručuje bezpečné spojení. Pohodlné a bezpečné řezání tahem zajišťuje přesné impulzně kalené ozubení s trojitým výbrusem. Díky speciální povrchové úpravě je zahnutá Cs zahradní pilka 300 P optimálně chráněna proti korozi. I při tažném pohybu díky zarážce na konci rukojeti pilka v ruce neklouzá. S ohnutým háčkem na špičce pilového kotouče můžete pohodlně a bezpečně řezat větve. Tuto pilu lze zavěsit na háček a pilový list je chráněn ochranným pozdrem. Tato zahradní pilka je vždy bezpečná.

Specifikace
- Délka pilového listu: 340 mm
- Výbrus: Křížový výbrus

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.