EINHELL Baterie Power-X-Change 18V 1,5Ah 4511340
EINHELL Baterie Power-X-Change 18V 1,5Ah 4511340 EINHELL Baterie Power-X-Change 18V 1,5Ah 4511340

EINHELL Baterie Power-X-Change 18V 1,5Ah 4511340

EINHELL Baterie Power-X-Change 18V 1,5Ah 4511340 Jak by se vám líbilo s jednou jedinou baterii pohánět veškerou dílenskou a zahradní techniku, kterou po celý rok používáte. Náš systém Power-X-... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 4511340

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

EINHELL Baterie Power-X-Change 18V 1,5Ah 4511340

Jak by se vám líbilo s jednou jedinou baterii pohánět veškerou dílenskou a zahradní techniku, kterou po celý rok používáte.

Náš systém Power-X-Change poskytne dostatek energie pro pohon vašeho nářadí. Systém akumulátorů Power-X-Change potěší také vaší peněženku, jelikož bude možné zakoupit výrobky značky Einhell i bez akumulátoru a ušetřit tak podstatnou část ceny.

Již nebudete muset ztrácet čas hledáním pasující baterie, jelikož s naším systémem vám bude na veškeré práce stačit pouze jedna baterie s nabíječka. Jednou baterií totiž můžete pohánět šroubováky, vrtačky či přímočaré pily. Na zahradě pak posečete trávník, zastřihnete živý plot či dokonce zbavíte trávník listí.

Výhody systému Power-X-Change:
- 3 diodová kontrolka kapacity akumulátoru
- Teplota a napětí baterie jsou hlídány mikroprocesorem
- Pokud budete nabíjet téměř úplně vybitý akumulátor, automatika sama přepne do tzv. opravného módu, čímž je minimalizováno poškození baterie
- Vysoce kvalitní lithiové články Einhell se sami téměř nevybíjejí, čímž je zaručená dlouhá životnost a bezstarostné skladování
- Nárazuvzdorné gumové povrchové provedení pro odolnost vůči nárazům a pevný úchop

Technické parametry:
- Baterie: Li-Ion
- Napětí: 18 Volt d. c.
- Kapacita akumulátoru: 1.500 mAh
- Hmotnost: 0.4 kg

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.