GARDENA PowerJet 18V P4A Akumulátorový foukač, bez akumulátoru 14890-55
GARDENA PowerJet 18V P4A Akumulátorový foukač, bez akumulátoru 14890-55 GARDENA PowerJet 18V P4A Akumulátorový foukač, bez akumulátoru 14890-55 GARDENA PowerJet 18V P4A Akumulátorový foukač, bez akumulátoru 14890-55 GARDENA PowerJet 18V P4A Akumulátorový foukač, bez akumulátoru 14890-55 GARDENA PowerJet 18V P4A Akumulátorový foukač, bez akumulátoru 14890-55

GARDENA PowerJet 18V P4A Akumulátorový foukač, bez akumulátoru 14890-55

Sleva 6%
DODATEČNÁ SLEVA 20%!
Stačí zadat v košíku kód poukazu :"GARDENA20".
Foukač PowerJet 18V P4A značky GARDENA je napájen energií z akumulátoru a slouží k flexibilnímu, rychlému a efektivnímu úklidu vaší zahrady. Tento všestranný výrobek je ideální pro použití na zah... Zobrazit celý popis »


Množství:   Porovnat
Výrobce: GARDENA
Záruka: 3 roky
Kód / Model: 14890-55
Váha: 2,80 kg

Prodloužená záruka - 3 roky Prodloužená záruka Značka kvality - 3 roky záruky

Po registraci zakoupeného produktu získáte záruku 3 roky. Více info.

Cena dopravy

Cena dopravy je počítána automaticky dle váhy a typu přepravy.

Tento výrobek zasíláme touto přepravou:

  • Vyzvednutí na výdejním místě v Kerharticích, Sokolská 217: 0 Kč
  • Balíkovna: 59 Kč
  • PPL ParcelShop: 59 Kč
  • Česká pošta - Balík Na poštu: 85 Kč
  • Česká pošta - Balík Do ruky: 99 Kč
  • PPL: 99 Kč

Popis

Foukač PowerJet 18V P4A značky GARDENA je napájen energií z akumulátoru a slouží k flexibilnímu, rychlému a efektivnímu úklidu vaší zahrady. Tento všestranný výrobek je ideální pro použití na zahradě a kolem domu.
PowerJet je kompatibilní se všemi akumulátorovými systémy Aliance POWER FOR ALL. V závislosti na typu použitého akumulátoru může výrobek dosáhnout objemu vzduchu až 8,9 kubických metrů za minutu a v závislosti na nastaveném výkonu maximální doby chodu 26 až 50 minut.
Tento moderní foukač zaujme nejen chytrým, funkčním designem, ale také pozoruhodně silným výkonem foukání. PowerJet rychle, účinně a efektivně odfoukne listy, menší větve nebo posečenou trávu. Díky inovativnímu designu a vysokému průtoku vzduchu bude vaše zahrada vypadat udržovaně a uklizeně v okamžiku.
Rychlost foukače je individuálně nastavitelná v závislosti na použití v zahradě. Díky nízké hmotnosti pouhých 1,8 kg je práce s foukačem mimořádně pohodlná a snadná i po delší dobu. Foukač je také dobře vyvážen, takže nedochází k únavě zápěstí a paží. Tomu přispívá i vynikající ergonomie výrobku. Jasně viditelný LED indikátor na zařízení zobrazuje aktuální úroveň nabití akumulátoru.
Tento výrobek vám nabízí ještě více: přesná tryska, která je součástí balení, prodlužuje dosah foukače a umožňuje vám pracovat ještě přesněji na složitých místech, kde je třeba např. vymést kouty ve vaší zahradě a poskytuje větší flexibilitu při používání.
Výkonný, kompaktní a praktický akumulátorový foukač GARDENA je proto ideální pro širokou škálu úklidových prací.

Akumulátorový foukač PowerJet 18V P4A je dodáván bez akumulátoru a nabíječky. Je kompatibilní se všemi 18V akumulátory Aliance POWER FOR ALL, jedné z největších aliancí předních výrobců akumulátorů různých značek. Tyto akumulátory lze použít pro řadu zařízení pro péči o dům a zahradu. Takže ušetříte peníze a zůstanete flexibilní! Nebo upřednostňujete koupi produktu se systémovým akumulátorem? To není problém - pak je pro vás sada k okamžitému použití ta pravá. Vášeň poháněná značkou GARDENA - zahradní akumulátorové vybavení, které vám poskytuje svobodu při práci.

Parametry:
• Doba provozu akumulátoru: 13–23 min max.
• Rychlost vyfukování: 100 km/h max.
• Objem vzduchu: 7,9 m3/min max.
• Výkon motoru: 18 V
• Nastavitelná rychlost
• Hmotnost: 1,8 kg

Údaje o vibracích a hluku:
• Hladina akustického výkonu, garantovaná (LWA), db(A): 96 dB(A)
• Hladina akustického tlaku u ucha obsluhy, db(A): 85 dB(A)
• Hodnota emise vibrací (ah), max.: 2.5 m/s2

Bez akumulátoru a nabíječky!!!

ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Typ pohonu Akumulátorové
Rychlost proudění vzduchu 100 km/hod.
Max. průtok 474 m3/h
Hmotnost 1,8 kg
Foukání ANO
Vysávání NE
Drtící zařízení NE
Počet akumulátorů Bez
Napětí akumulátoru 18 V
Aku Bez Aku

Dokumenty

Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.