VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORU
VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORU VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORU VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORU VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORU VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORU

VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20,BEZ AKUMULÁTORU

VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20, 8866-20, BEZ AKUMULÁTORU Řeže větve ve výšce i na zemi. Umožňuje to systém 2 v 1. Vyvětvovací pilka je "žirafou" mez... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: R__8866-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

VÝPRODEJ GARDENA akumulátorová teleskopická vyvětvovací pilka TCS Li-18/20, 8866-20, BEZ AKUMULÁTORU

Řeže větve ve výšce i na zemi. Umožňuje to systém 2 v 1.

Vyvětvovací pilka je "žirafou" mezi GARDENA zahradním nářadím. Pomocí ní můžete dosáhnout cokoliv pohodlně ze země, aniž byste museli použít žebřík. Vyvětvovací pilku lze použít k prořezávání stromů a větví ve výšce. Díky násadě dosáhne na téměř nedostupné větve. Násada je lehká, takže můžete pohodlně a bez námahy dosáhnout na místa, na která byste jinak museli třeba nebezpečně šplhat a vynaložit hodně síly. Jednoduše přizpůsobíte délku násady vyvětvovací pilky cílové výšce. Je možný dosah až 4 metry. Lehká a úzká stříhací hlava akumulátorové teleskopické vyvětvovací pilky umožňuje dostat se i do úzkých míst v celé koruně. Řezací hlava je nastavitelná, takže můžete pohodlně přizpůsobit řezný úhel svým požadavkům a manipulace s pilkou je jednodušší. Díky systému 2 v 1, je teleskopická vyvětvovací pilka vhodná jak pro práci ve výškách, tak pro pohodlné řezání na zemi, aniž byste se museli ohnout. Ochrana na špičce pilky napomáhá řezání ze spodní strany větví a chrání řetěz při řezání v blízkosti země. 18 V / 2,0 Ah Li - Ion akumulátor zajišťuje dlouhou dobu provozu: s jedním plně nabitým akumulátorem můžete pořezat až 140 kusů ( průměr větve 5 cm). Indikátor stavu nabití POWERinfo ukazuje, kdy je třeba akumulátor dobít. Prázdný akumulátor může být zcela nabit do cca 3 hodin.

2 v 1
Výkyvná řezací hlava umožňuje: větve lze řezat buď vysoko ve stromech nebo na zemi. Můžete dosáhnout do míst, která jsou obtížně přístupná.

Neuvěřitelný řezný výkon
Teleskopická akumulátorová vyvětvovací pilka zvládne uříznout 140 větví (o průměru 5 cm) na jeden plně nabitý akumulátor.

Teleskopicky nastavitelné
Lehká rukojeť je teleskopicky nastavitelná. Znamená to, že můžete pracovat až ve výšce 4 metrů a přitom stát bezpečně na zemi.

Trvanlivé a nezávislé na hlavní síti
Výkonný lithium-iontový vyměnitelný akumulátor zaručuje dlouhou dobu provozu a hodí se taky k jiným akumulátorovým přístrojům Gardena. Díky indikátoru stavu nabití POWERinfo jste neustále informování o zbývajících energetických rezervách v akumulátoru.







Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.