GARDENA připojovací krabice, 3/4" 2722-20
GARDENA připojovací krabice, 3/4" 2722-20 GARDENA připojovací krabice, 3/4" 2722-20 GARDENA připojovací krabice, 3/4" 2722-20

GARDENA připojovací krabice, 3/4" 2722-20

Připojovací krabice od společnosti GARDENA připojuje vodovodní kohoutek k podzemnímu GARDENA Sprinklersystému nebo systému GARDENA Pipeline. Pokud je připojen zavlažovací ventil nebo rychlospojka... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 2722-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Připojovací krabice od společnosti GARDENA připojuje vodovodní kohoutek k podzemnímu GARDENA Sprinklersystému nebo systému GARDENA Pipeline. Pokud je připojen zavlažovací ventil nebo rychlospojka, je připojení hadice pod neustálým tlakem. V takovém případě je třeba připojení hadice tlakově stabilizovat pomocí přípojky na kohoutek se svorkou (č.v. 1513-20). Zapuštěné oblé víko zmizí při otevření připojovací krabice uvnitř a nepředstavuje tak žádnou překážku pro sekání trávníku. Široká obruba zabraňuje prorůstání trávy do víka. Odnímatelný filtr zabraňuje průniku nečistot do zásuvky v případě, kdy je otevřené víko. Připojovací krabice od společnosti GARDENA je opatřena 3/4" vnějším závitem.

Specifikace:
- Přípojka: 3/4"-vnější
- Montáž: Podzemní
- Zasouvací oblé víko
- Odnímatelné sítko na nečistoty
- Kompletně se šroubením Profi -Systém

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.