GARDENA Pipeline vodní zásuvka, 3/4" 8250-20
GARDENA Pipeline vodní zásuvka, 3/4" 8250-20 GARDENA Pipeline vodní zásuvka, 3/4" 8250-20 GARDENA Pipeline vodní zásuvka, 3/4" 8250-20 GARDENA Pipeline vodní zásuvka, 3/4" 8250-20 GARDENA Pipeline vodní zásuvka, 3/4" 8250-20

GARDENA Pipeline vodní zásuvka, 3/4" 8250-20

Jednoduše praktické: s vodní zásuvkou Pipeline od společnosti GARDENA lze vodu odebírat ze země stejně jako elektřinu z rozvodné sítě. Vodní zásuvka je nainstalována pod zemí a voda je k ní přivá... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 8250-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Jednoduše praktické: s vodní zásuvkou Pipeline od společnosti GARDENA lze vodu odebírat ze země stejně jako elektřinu z rozvodné sítě. Vodní zásuvka je nainstalována pod zemí a voda je k ní přiváděna pomocí propojovacího potrubí od společnosti GARDENA. Ihned po připojení zahradní hadice k vodní přípojce vybavené automatickým zpětným ventilem můžete začít se zavlažováním. Při odpojení hadice se voda okamžitě zastaví. Když není vodní zásuvka používána, je chráněna krytem před průnikem nečistot. Toto zapuštěné oblé víko se při otevření zanoří do vodní zásuvky a nebrání tak při sekání trávy. Odnímatelný filtr zabraňuje průniku nečistot do zásuvky v případě, kdy je otevřené víko. Vodní zásuvka od společnosti GARDENA je opatřena 3/4" vnějším závitem.

Specifikace:
- Použití: Čerpání vody ze země
- Závit: 3/4" vnější
- Přípojka na vodu se stopventilem
- Zasouvací oblé víko
- Odnímatelné sítko na nečistoty

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.