GARDENA Pipeline startovací sada 8255-20
GARDENA Pipeline startovací sada 8255-20 GARDENA Pipeline startovací sada 8255-20 GARDENA Pipeline startovací sada 8255-20

GARDENA Pipeline startovací sada 8255-20

Startovní sada pro zahradní systém Pipeline od společnosti GARDENA obsahuje důležité prvky pro pohodlné stáčení vody v domě a na zahradě. Vodu lze odebírat stejně jako elektřinu z elektrické sítě... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 8255-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také

Popis

Startovní sada pro zahradní systém Pipeline od společnosti GARDENA obsahuje důležité prvky pro pohodlné stáčení vody v domě a na zahradě. Vodu lze odebírat stejně jako elektřinu z elektrické sítě.
Základní sada obsahuje materiál pro dva odběrné body a lze ji prodlužovat do libovolné délky. Prostřednictvím připojovací krabice je voda rozváděna podzemním propojovacím potrubím z vodovodního kohoutku. Propojovací potrubí od společnosti GARDENA rozvádí vodu do trvale nainstalovaných vodních přípojek. Zde lze vodu pomocí jednoduchého nacvaknutí zahradní hadice kdykoliv odebírat. Připojovací krabice a vodní přípojky lze v době, kdy nejsou používány, chránit pomocí krytu před nečistotami. Zapuštěné oblé víko se při otevření zanoří do připojovací krabice a vodní přípojky a nebrání tak při sekání trávy. Odnímatelný filtr zabraňuje průniku nečistot v případě, kdy je otevřené víko. Dodávaný vypouštěcí ventil umožňuje snadné zazimování systému.

Základní sada obsahuje:
- 1x sadu přípojek systému Profi Maxi-Flow
- 1x připojovací krabici
- 2x vodní přípojky
- 1x T-kus
- 3x přípojky 25 mm s 3/4" vnitřním závitem
- 1x T-kus 25 mm s 3/4" vnitřním závitem
- 1x vypouštěcí ventil.

Další součásti nutné k instalaci: propojovací potrubí 25 mm od společnosti GARDENA, zahradní hadice 19 mm (3/4") odpovídající délky.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.