GARDENA plnoautomatické zavlažování pro 5-6 m květinových truhlíků, 1407-20
GARDENA plnoautomatické zavlažování pro 5-6 m květinových truhlíků, 1407-20 GARDENA plnoautomatické zavlažování pro 5-6 m květinových truhlíků, 1407-20 GARDENA plnoautomatické zavlažování pro 5-6 m květinových truhlíků, 1407-20

GARDENA plnoautomatické zavlažování pro 5-6 m květinových truhlíků, 1407-20

Automatické zavlažování květinových truhlíků od společnosti GARDENA automaticky zavlažuje až šest metrů truhlíků na květiny. S vestavěným časovačem s 13 pevnými programy lze vaše truhlíky na květ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 01407-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Automatické zavlažování květinových truhlíků od společnosti GARDENA automaticky zavlažuje až šest metrů truhlíků na květiny. S vestavěným časovačem s 13 pevnými programy lze vaše truhlíky na květiny snadno zavlažovat i ve vaší nepřítomnosti. Pro nezávislost na vodovodním kohoutku lze zavlažování truhlíků na květiny provádět například přímo z nádrže na dešťovou vodu. Pokud má být spojeno více než šest metrů truhlíků na květiny, lze sadu prodloužit.

V sadě je transformátor s otočným spínačem pro výběr zavlažovacího programu, nízkonapěťové čerpadlo 14 V s filtrem na nečistoty, 25 řadových kapačů (2 l/h) s koncovou krytkou a čisticí jehlou, 10 m přívodní potrubí 4,6 mm (3/16") a 15 držáků na trubky.

Sada se systémovými díly:
- Řídící zavlažovací čerpadlo
- čerpadlo
- 25 řadových kapačů cca 2l/h s koncovou zátkou a čisticí jehlou
- 10 m rozdělovací trubky 4.6 mm
- 15 držáků trubky

Použití:
- Pro květinové truhlíky do délky 6 m

ilustrační foto


Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.