AL-KO JET 4000/3 PREMIUM Zahradní čerpadlo 112843
AL-KO JET 4000/3 PREMIUM Zahradní čerpadlo 112843

AL-KO JET 4000/3 PREMIUM Zahradní čerpadlo 112843

Zahradní čerpadlo s vysokým výkonem z řady PREMIUM Integrovaná ochrana běhu na sucho (Flow Control System) Patentovaný, snadno vyjímatelný integrovaný XXL předfiltr – chrání čerpadlo před poško... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AL-KO
Kód / Model: 112843

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Zahradní čerpadlo s vysokým výkonem z řady PREMIUM
  • Integrovaná ochrana běhu na sucho (Flow Control System)
  • Patentovaný, snadno vyjímatelný integrovaný XXL předfiltr – chrání čerpadlo před poškozením nečistotami.
  • Bezúdržbový 900 W motor střístupňovou čerpací technologií.
  • Snadné uvedení do provozu a jednoduchá obsluha

  • Zahradní čerpadlo JET 4000/3 z řady PREMIUM nabízí vysoký výkon a velké dopravované množství, stejně jako komfortní prvky výbavy. Přináší výkon a dlouhou životnost pro zavlažování i velkých zahrad.


    Zahradní čerpadlo JET 4000/3 PREMIUM

    Potřebujete zavlažovat záhony, trávník nebo zahradu ze studny, jezírky nebo nádrže? Musíte přečerpávat čistou vodu na velké vzdálenosti a pod velkým tlakem? Potom jsou pro Vás čerpadla AL-KO z řady Premium ta správná volba.


    Technické detaily: AL-KO Jet 4000/3 Premium

    Díky dopravní výšce až 35 m a sací výšce až 8 m je čerpadlo JET 4000/3 určeno pro všestranné použití. Ať už je třeba čerpat vodu z nadzemní nádrže nebo studny či jezírka, čerpadlo JET 4000/3 s přepravním množstvím až 5500 l/hod je okamžitě připraveno k použití. Velký XXL předfiltr zabraňuje poškození čerpadla nečistotami, navíc je snadno demontovatelný a jeho čištění je tedy velmi snadné. Pro demontáž filrtu je k čerpadlu přiložen speciální klíč.
    Efektivní sací systém čerpadla JET 4000/3 Premium se postará o rychlé a bezproblémové uvedení čerpadla do provozu. Elektronické řízení čerpadla se systémem Flow Control neustále kontroluje provoz čerpadla a zabraňuje škodám při běhu na sucho. Vstup a výstup z čerpadla má standardní rozměr 1“, pro připojení tedy snadno můžete použít stávající hadice či jiné příslušenství.
    Upozornění: čerpadlo není určeno pro čerpání pitné vody, ale pouze užitkové vody o max. teplotě 35 °C. Dále není určeno pro čerpání slané nebo znečištěné vody, nebo vody obsahující agresivní chemické látky.


    Zahradní čerpadlo AL-KO Jet 4000/3 Premium: Kde koupit & Alternativy

    Zahradní čerpadlo AL-KO Jet 4000/3 Premium můžete koupit v našem Webshopu nebo u našich prodejců. Jedná se efektivní pomoc při zavlažování ze studní, cisteren, jezírek atd. Pokud hledáte alternativy k tomuto čerpadlu, v naší nabídce zahradních i ponorných čerpadel si zcela jistě vyberete nejvhodnější přístroj pro Vaší zahradu.

    Technická data

    Číslo výrobku 112843
    EAN 4003718042900
    Produktová řada Premium
    Zdroj pohonu elektrický
    předfiltr ano
    Příkon W 900
    Rozměry (ŠxD) 47,6x20,8x35,0 cm
    Max. sací výška v m 8
    Max. doprav.výška v m 35
    Max. doprav. množství v l/hod. 5 500
    Hnací ústrojí čerpadla 3-stupňové
    O sací/ výtlačné větve G 1" (33,3 mm)
    ochrana běhu na sucho ano
    Hmotnost cca v kg 11,5
    Návod k použití User manual  (Ke stažení PDF, 4.5 MB)

    Dokumenty

    Recenze (0)

    Napsat recenzi

    Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

    Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

    Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.