GARDENA 5000/5 Comfort zahradní čerpadlo 1734-20
GARDENA 5000/5 Comfort zahradní čerpadlo 1734-20 GARDENA 5000/5 Comfort zahradní čerpadlo 1734-20 GARDENA 5000/5 Comfort zahradní čerpadlo 1734-20 GARDENA 5000/5 Comfort zahradní čerpadlo 1734-20

GARDENA 5000/5 Comfort zahradní čerpadlo 1734-20

Zahradní čerpadlo 5000/5 řady GARDENA má nízkou hlučnost a nabízí vynikající bezpečnostní funkce pro použití na zahradě nebo v domě. Díky většímu sacímu výkonu a tlaku je toto čerpadlo ideální pr... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 1734-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Zahradní čerpadlo 5000/5 řady GARDENA má nízkou hlučnost a nabízí vynikající bezpečnostní funkce pro použití na zahradě nebo v domě. Díky většímu sacímu výkonu a tlaku je toto čerpadlo ideální pro zavlažování, zvyšování tlaku nebo k přečerpávání či vyčerpávání vody z vodovodu, dešťové vody nebo chlorované vody z bazénu. Díky inovativní funkci safe-pump je zajištěna vysoká bezpečnost a dlouhá životnost. Jasný barevný displej LED ukazuje bezchybný provoz a potíže, které se vyskytnou během čerpání. Funkce automatického bezpečnostního spínače v případě nutnosti automaticky čerpadlo vypíná, aby předešla vzniku škod. Je tak zaručena ta nejlepší možná ochrana čerpadla a obsluhy. Integrovaný předfiltr navíc garantuje bezproblémový provoz čerpadla. Díky dvojitému výstupu (jeden je výkyvný) lze současně používat dvě zavlažovací příslušenství. Čerpadlo se snadno obsluhuje. Velký plnicí otvor usnadňuje plnění čerpadla před použitím, a díky ergonomickému držadlu se čerpadlo snadno přenáší. Gumové patky zajišťují stabilitu s nízkou hlučností a vibracemi. Pokud se blíží mráz, lze čerpadlo snadno vypouštět pomocí samostatného vypouštěcího šroubu. Pro zajištění dlouhodobé životnosti se GARDENA spoléhá výhradně na vysoce kvalitní materiály. Díky keramickému těsnění a zdvojenému systému těsnění mezi motorem a oběžným ústrojím čerpadla je zajištěna bezpečná obsluha a ochrana před poškozením. Spínač tepelné pojistky chrání motor před přetížením.

Technické parametry:
- Jmenovitý výkon: 1300 W
- Maximální výtlačná kapacita: 5000 l/h
- Maximální tlak: 5 bar
- Maximální samonasávací výška: 8 m
- Maximální výtlačná výška: 50 m
- Hmotnost: 13 kg
- Délka kabelu: 1.5 m
- Typ napájecího kabelu: H07 RNF
- Elektrická ochranná třída: IP X4

Poznámka: čerpadla od společnosti GARDENA nejsou vhodná pro čerpání slané vody, agresivních nebo snadno zápalných látek nebo potravin.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.