MAKITA Benzínová sekačka 51 cm PLM5120N2
MAKITA Benzínová sekačka 51 cm PLM5120N2

MAKITA Benzínová sekačka 51 cm PLM5120N2

Benzínová mulčovací sekačka Makita PLM5120N2 z nové řady sekaček Makita využívá technologii ventilů (OHV). To optimalizuje výkon motoru, zvyšuje životnost motoru a snižuje spotřebu paliva. Elekt... Zobrazit celý popis »


Výrobce: MAKITA
Kód / Model: PLM5120N2

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Benzínová mulčovací sekačka Makita PLM5120N2 z nové řady sekaček Makita využívá technologii ventilů (OHV). To optimalizuje výkon motoru, zvyšuje životnost motoru a snižuje spotřebu paliva. Elektronický zapalovací systém Magnetron® zajišťuje rychlý start s prakticky žádnou trakcí. Sekačka má optimální poměr výkonu a hmotnosti, což zjednodušuje manipulaci. Ergonomický, 3-pásmový výškově nastavitelný systém držadla s vysoce kvalitním opláštěním zajišťuje příjemné uchopení a zadní kola 28 cm s hladkým profilem jsou velmi odolná díky dvojitým kuličkovým ložiskům. Boční vypouštěcí kanál pro odřezky trávy může být uzavřen několika jednoduchými kroky pro mulčování. Technické parametry:
- Pro plochu do: 1500 m2
- Motor Briggs & Stratton, čtyřtaktní
- Napájecí zdroj: Benzín
- Výkon 2,2 kW / 3,0 hp
- Šířka sekání: 51 cm
- Výška sekání: 25 - 70 mm
- Nastavení výšky sekání: centrální
- Rozměry DxŠxV 800x550x380 mm
- Hlučnost: 95,1 dB (A)

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.