VÝPRODEJ GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domovní vodní automat 1760-20 1x POUŽITÝ!!!
VÝPRODEJ GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domovní vodní automat 1760-20 1x POUŽITÝ!!! VÝPRODEJ GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domovní vodní automat 1760-20 1x POUŽITÝ!!! VÝPRODEJ GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domovní vodní automat 1760-20 1x POUŽITÝ!!! VÝPRODEJ GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domovní vodní automat 1760-20 1x POUŽITÝ!!!

VÝPRODEJ GARDENA 6000 / 6E LCD inox Domovní vodní automat 1760-20 1x POUŽITÝ!!!

Vysoce kvalitní a výkonné - top model pro nejvyšší nároky. S domácími automaty na vodu ušetřit peníze a chránit životní prostředí: využít volný déšť nebo studniční vodu k zavlažování vaší zahrady... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: R__1760-20_7

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také

Popis

Vysoce kvalitní a výkonné - top model pro nejvyšší nároky.
S domácími automaty na vodu ušetřit peníze a chránit životní prostředí: využít volný déšť nebo studniční vodu k zavlažování vaší zahrady nebo jej použít v domě na toaletu nebo pračky. Integrovaná elektronika aktivuje robustní čerpadla elektronické automaticky v případě potřeby vody a znovu ji vypíná.

Kompaktní GARDENA Automatická vodárna 6000 / 6E LCD Inox s tělesem čerpadla z nerezové oceli, jmenovitým výkonem 1300 W, s maximálním průtokem 6.000 l / ha max. Tlak 5,5 baru je ideální pro mobilní a stacionární použití - všude tam, kde ji budete potřebovat. Ovládání je jednoduché, bezproblémové a pohodlné.

Můžete snadno přenášet čerpadel elektronické ergonomická držadla, vzít na tlačítko v provozu a využívání snadností použití jeho funkcí. Důvodem pro rychlou, bezproblémovou instalaci: Nová integrovaná technologie zpětný ventil, je zaručeno rychlé vzlínání! A tam je pohodlný výkon: Nová, vestavěný program a malého množství zajišťuje i při nízkých průtocích hladký aplikace, například v moderních praček nebo kapání zavlažovací systémy .. Nový multi-rozhraní displeje LCD založené vám dává plnou kontrolu všech funkcí čerpadla.

Různé provozní a bezpečnostní zprávy jsou čteny přímo z přístroje. Uvidíte také textové informace o případných poruchách a jejich nápravu podle nového diagnostiku poruch systému. Intuitivní menu a různé možnosti nastavení, šité na míru vašim specifickým potřebám, usnadňují ovládání čerpadel elektronické a snadno dát absolutní bezpečnost. Přípravek na ochranu proti chodu naprázdno také zabraňuje poškození přístroje při nedostatku čerpaného média.

Pouze vysoce kvalitní materiály jsou instalovány pro výkonný a bezhlučný provoz v čerpadle. Takže dopravuje kondenzátor motoru bezúdržbový s tepelnou ochranou přepnutí vody přes systém proudových čerpadel přes tlak efektivně na místě. Pro snadnou manipulaci, velký plnicí otvor usnadňuje plnění čerpadla před uvedením do provozu. 5-stupňové míchadlo zajišťuje velmi tichý provoz. Nastavitelné nohy kaučuku poskytuje pevný postoj a bez vibrací, provoz na protihlukového. Ochrana proti prachu a písku velký objem jemný filtr je integrován v elektronickém čerpadel. To je užitečné, protože to můžete udělat bez externího předfiltru. Existuje riziko zamrznutí, nádrž jednotku lze snadno vyprázdnit pomocí kanalizace zástrčkou.

Praktické: QR kód na čerpadle nabízí další podrobnosti a informace prostřednictvím video film o výhodách a přínosech domácí vodárny dávkovačů produktů. Kromě toho budete dostávat pomoc videa pro snadné uvedení do provozu, řádné vyřazování z provozu a cenných rad se sacím problémy. Musí být podrobně informováni o dlouhodobý a bezporuchový provoz vašeho domova vodních rozprašovačů.

Technické parametry:
- Výkon motoru:1300 W
- Max. Průtok: 6000 l / h
- Max. Tlak: 5,5 bar
- Maximální samonasávací: 8 m

Energeticky úsporné a pohodlné
Inteligentní elektronika aktivuje čerpadlo v případě potřeby vody a poté znovu vrátit. Všechno plně automatické, energeticky úsporné a pohodlné.

Variabilní v použití, a to i těch nejmenších dodacích kapacitách
Bezproblémové aplikace, a to i těch nejmenších dodávek kapacit, například na moderních praček nebo kapání zavlažovací systémy.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.