JUNKERS ZSR 10-7 KE ST 120-2 E Ceramini plynový závěsný kotel
JUNKERS ZSR 10-7 KE ST 120-2 E Ceramini plynový závěsný kotel JUNKERS ZSR 10-7 KE ST 120-2 E Ceramini plynový závěsný kotel JUNKERS ZSR 10-7 KE ST 120-2 E Ceramini plynový závěsný kotel JUNKERS ZSR 10-7 KE ST 120-2 E Ceramini plynový závěsný kotel

JUNKERS ZSR 10-7 KE ST 120-2 E Ceramini plynový závěsný kotel

Energetický štítek: C Odtah spalin: do komína Tepelný výkon: 5,5 - 10,0 kW Třída NOx: 5 Elektrické krytí [IP]: X4D Průměr odtahu spalin: 90 mm Rozměry v/š/h [mm]: 770/450/275 Celková hmotnost bez... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7738501929

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Energetický štítek: C
Odtah spalin: do komína
Tepelný výkon: 5,5 - 10,0 kW
Třída NOx: 5
Elektrické krytí [IP]: X4D
Průměr odtahu spalin: 90 mm
Rozměry v/š/h [mm]: 770/450/275
Celková hmotnost bez obalu: 30 kg

Výhody na první pohled
- patentovaný vodou chlazený lamelový hořák Thermostar
- dlouhá životnost nerezového výměníku
- velmi tichý provoz
- patentovaný algoritmus SolarInside pro optimální využívání solární energie
- úsporné elektronicky řízené čerpadlo
- jednoduchá obsluha kotle díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III a textovému displeji vestavěné regulace
- šetrný k životnímu prostředí obzvláště nízkými emisemi (NOx tř. 5)

Optimální kombinace se solárními systémy
Pokud chcete dosáhnout úspornější a ekologičtější spotřeby, je možné závěsné kotle Ceramini jednoduše kombinovat se solárními systémy. Díky Bosch Heatronic® III a kombinaci patentovaného systému algoritmů SolarInside můžete k průměrné 60 % roční úspoře při solární přípravě teplé vody získat ještě další dodatečnou úsporu energie v podobě až 15 % při přípravě teplé vody.

Snadná obsluha, jednoduchá údržba
Díky elektronické řídicí jednotce Bosch Heatronic® III je obsluha kotle opravdu jednoduchá. Displej na kotli zobrazuje v běžném provozu teplotu otopné vody nebo teplé vody. V případě nestandardního provozního stavu se na displeji okamžitě zobrazí servisní kód, který umožní odborníkovi rychlou, bezpečnou a samozřejmě i levnou pomoc.

Výměník z nerezové oceli
Nespornou výhodou nerezové oceli je záruka podstatně delší životnosti výměníku než v případě ostatních materiálů. Nerezová ocel si totiž trvale zachovává svoje velmi dobré vlastnosti při vysoké účinnosti předávání tepla.

Plynové závěsné kotle Ceramini spojují osvědčené prvky předchozí řady s doplněním nových moderních prvků pro větší úsporu i komfort. Vedle speciálně vyvinutého vodou chlazeného lamelového hořáku Thermostar je dalším plusem úsporné elektronicky řízené čerpadlo, elektronická řídicí jednotka Bosch Heatronic® III, komunikace se solárními systémy a dodatečná úspora díky SolarInside.

Varianta pouze pro vytápění je obzvlášť vhodná, pokud máte ohřev teplé vody řešený jiným způsobem (např. elektrickým zásobníkem) a z jakéhokoliv důvodu není třeba předělávat celý systém.

Kotle Ceramini ZSR 10-7 KE jsou vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem a splňují tak nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.