RAVAK CHROME WC RimOff závěsný bílý X01651
RAVAK CHROME WC RimOff závěsný bílý X01651 RAVAK CHROME WC RimOff závěsný bílý X01651 RAVAK CHROME WC RimOff závěsný bílý X01651

RAVAK CHROME WC RimOff závěsný bílý X01651

Technologie, která udrží toaletu skutečně čistouToalety Chrome RimOff zcela postrádají oplachový lem, který představuje potenciální riziko usazování nečistot. Bez oplachového lemu uvnitř toaletní... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: X01651

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Technologie, která udrží toaletu skutečně čistou

Toalety Chrome RimOff zcela postrádají oplachový lem, který představuje potenciální riziko usazování nečistot. Bez oplachového lemu uvnitř toaletní mísy nevznikají žádné nedostupné skrýše, toaletní mísa je dokonale hladká, přehledná a nečistoty nemají kde ulpívat. Speciální konstrukce toalety umožňuje precizní oplach pouhým proudem vody bez nutnosti dočišťování. Ideální řešení pro ty, kteří dbají na perfektní čistotu, hygienu a snadnou údržbu. Estetika těchto toalet je promyšlena tak, aby navazovala na široký koupelnový koncept Chrome zahrnující veškeré vybavení pro koupelnu. Díky zavěšení na stěnu usnadňuje WC Chrome RimOff úklid na podlaze koupelny či toaletní místnosti. Místa montáže jsou na míse skrytá tak, aby nerušila její čistý a celistvý design. Bez hran a záhybů, kde by se mohly usazovat nečistoty.

 

  • rozměry (š/h/v): 360 x 525 x 350 mm
  • materiál: jednolitá keramika, glazura bez nutnosti dodatečných povrchových úprav
    skrytý systém uchycení
  • záruka: 10 let
  • Typ:závěsný
  • Výbava: bez WC sedátka
  • Odpad: zadní
  • Technologie splachování: bez splachovacího kruhu
  • doplňky: WC sedátko Chrome, instalační splachovací moduly a ovládací tlačítka

 

  • Kvalitní keramický materiál ve svěžím a domyšleném designu pro každý den.
  • Konstrukce toalety bez oplachového lemu umožňuje spláchnutí celé plochy.
  • WC je určeno k zavěšení na zeď.
  • K WC doporučujeme dokoupit instalační splachovací modul, ovládací tlačítko a sedátko
  • vybavené zpomalovacím systémem SoftClose - WC sedátko Chrome.
  • WC Chrome RimOff disponuje systémem Click, který umožňuje jednoduše sejmout sedátko jedním pohybem a dokonale vyčistit prostor pod ním.
  • Pro ucelené řešení toaletní místnosti či koupelny je možné dokoupit doplňky Chrome nebo další výrobky konceptu Chrome (bidety, umyvadla, nábytek atd.).


Elegantní, designově čistá řešení WC z řady Chrome spočívají v jednoduchém stylu bez rušivých nadbytečných detailů a ve dvou nabízených systémech oplachu (technologie Rim a technologie RimOff) uvnitř toaletních mís.

Naše toaletní mísy vyrábíme z nejkvalitnějších materiálů, jejichž povrch chrání vysoce odolná glazura. Všechny výrobky jsou harmonicky sladěné s ostatními součástmi konceptu Chrome.

Rozšíření koupelnových konceptů do dokonalosti
WC řady Chrome svým designem navazuje na nejširší harmonicky sladěný koupelnový koncept, takže i v koupelnách spojených s toaletou můžete zachovávat stejný styl. Jeho design je zároveň natolik moderní a univerzální, že může být s úspěchem použito v každé současné koupelně.
Design WC Classic RimOff je přizpůsoben stejnojmennému konceptu Classic. I koupelnu spojenou s WC tak můžete mít vybavenou v jednom stylu.

EasyFix - žádné viditelné šrouby, žádná nepřístupná místa
Nekazí celkově čistý dojem, usnadňuje úklid a omezuje nepřístupná místa na vnějšku toaletní mísy, kde se časem usazují nečistoty.

Vše pro jednoduchou údržbu
Závěsný systém toaletní mísy usnadňuje úklid podlahy v toaletní místnosti či koupelně a praxí ověřený systém oplachu toaletní mísy – límec s otvory, rozvádí vodu na místo, kde je potřeba. Mísa tak zůstává hygienicky čistá a snadno udržovatelná.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.