ALVE schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, 2x8 příček
ALVE schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, 2x8 příček ALVE schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, 2x8 příček ALVE schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, 2x8 příček

ALVE schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, 2x8 příček

ALVE schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, 2x8 příček Schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, určené pro používání na nezpevněném povrchu, vhodné pro použití v zahradách a s... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 928+ST

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ALVE schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, 2x8 příček

Schůdky oboustranné hliníkové se stabilizátorem, určené pro používání na nezpevněném povrchu, vhodné pro použití v zahradách a sadech. Protiskluzové, široké a bezpečné nášlapy. Počet nášlapů 2x8, max. výška 1,68 m a šířka 700 mm.

A/m: 1,83
C/mm: 533
b/mm: 200
F/mm: 700
G/m: 1,53
h/m: 1,68
příček: 2x8
kg: 8,30

Řada EUROSTYL v barvě zeleno-černé byla použitím odlehčená materiálů s důrazem na lehkost a snadnou manipulaci vyvinuta pro Cílová skupinu běžných spotřebitelů např. zahrádkáře, majitele rodinných domů a chat či pro běžné použití ve firmách. Je Nabízeno v nekoliko provedeních od žebříky jednoduchých přes dvoudílné až po žebříky trojdílné univerzální, žebříky TÉTO řady v závislosti na typu Vás dostanou až do výšky 7,67 metrů. Žebříky řady EUROSTYL prošly taktéž náročnými testy německé zkušebny TÜV tak, aby vyhovovaly použití v Soulada s evropske normou EN 131 pro povolené zatížení 150 kg

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.