G21 Závěsný systém BlackHook set do dílny 635025
G21 Závěsný systém BlackHook set do dílny 635025

G21 Závěsný systém BlackHook set do dílny 635025

Z nepořádku na podlaze je pořádek na stěně. Závěsný systém G21 BlackHook vám pomůže v dílně, garáži i zahradním domku udržet pořádek a zároveň mít vše neustále po ruce. Nářadí na jednom místě O ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 635025

Popis

Z nepořádku na podlaze je pořádek na stěně. Závěsný systém G21 BlackHook vám pomůže v dílně, garáži i zahradním domku udržet pořádek a zároveň mít vše neustále po ruce.

Nářadí na jednom místě
O své nářadí v dílně už nebudete zakopávat. Díky setu závěsného systému BlackHook na nářadí do dílny budou vrtačky, klíče, šroubováky, pily, brusky, kladiva, řezáky a další nářadí spořádaně čekat na svou příležitost zapojit se do kutilských prací. Každý kus nářadí zde najde své místo.

BlackHooh G21

Snadná montáž, vlastní uspořádání
Umístění závěsného systému je snadné. Lišty vodorovně přišroubujte na vámi zvolenou zeď, spojte je spojkami a na jejich konce umístěte plastové zakončení. Poté už si sestavte závěsný systém podle sebe. Každý háček můžete na liště libovolně přemístit. Popusťte uzdu své fantazii, i zařizování dílny může být zábavné.

Variabilní rozmístění lišt
V balení jsou 4 lišty, 2 spojky a 2 sady zakončení. Umístěte lišty do jedné dlouhé řady, nebo je rozdělte a našroubujte pod sebe do dvou řad. Uspořádejte si závěsný systém podle toho, kolik máte místa a jak vám to nejvíce vyhovuje.

Specifikace:
- Počet kusů v balení: 24
- Materiál: kov
- Povrch háčků: nesnímatelná protiskluzová guma
- Hmotnost balení: 8 kg

Obsah balení:
- 4x lišta
- 2x spojka
- 2x zakončení
- 1x Rectangle
- 2x Lift
- 2x Double needle
- 1x Rake
- 3x Cradle
- 2x Pear
- 2x Spoon
- 3x Peg

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.