Spotřebiče pro domácnost

BOSCH
SENCOR
SOEHNLE
MAKITA
DOMO-ELEKTRO
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Spotřebiče pro domácnost

Potřebujete nový malý elektrospotřebič do Vaší domácnosti? Tak neváhejte a nakupte si je u nás. Máme tu širokou nabídku spotřebičů pro přípravu jídel, nápojů, péči o tělo a úklid. Naše výrobky se pyšní moderním designem a funkčností. Některé řady zboží nabízíme v různých barevných provedeních. Tak si každy vybere podle svých představ a požadavků. Kávovary, rychlovarné konvice, kuchyňské roboty, váhy, mixéry, vysavače, žehličky, topinkovače, elektrické hrnce, ventilátory.

Nečekejte a vybírejte z našeho širokého sortimentu. Vše nabízíme jen od špičkových a léty ověřených výrobců, mezi které patří SENCOR, CONCEPT, DOMO-ELEKTRO, BABYLISS a dalších. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Náš odborný personál Vám rád poradí a pomůže. Velkou část zboží vedeme skladem, takže Vám ho rychle doručíme. Navíc zde najdete kvalitní výrobky za bezkonkurenční ceny!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.