Koupelna a sanita

RAVAK
GROHE
KLUDI
GEBERIT
KERMI
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Koupelna a sanita

Praktické, hezké i funkční

Právě takové mají být moderní součásti nové koupelny. Letošním trendem je návrat k přírodě a neutrálním barvám. Oblíbenými značkami v koupelnovém světě jsou LAUFENRAVAK, GROHE, HANSGROHE, SAPHO, NOVASERVIS nebo třeba JIKA a KLUDI. Stále častěji narážíme na spojení opravdu kvalitních produktů a designových řad, ve kterých spojují do jednotného stylu baterie, sprchy a jejich vaničky, vany, wc a dokonce i koupelnové doplňky.

Široká nabídka - záruka spokojenosti

Vybavit koupelnu či WC není jednoduchý úkol a každý by jej rád obstaral rychle a bez starostí. Bohužel se však při nákupu tak důležitých součástí koupelen jako jsou vany, sprchové vaničky nebo zástěny často vyskytne problém s instalačním materiálem a doplňkovými součástmi, o kterých zákazník neví, ale v okamžiku montáže je nutně potřebuje. Často tak bývá rozčarován a zklamán z nastalé situace. Musí hledat speciální těsnění, čílka nebo vanové nožky. 

U nás na všechny tyto problémy včas myslíme a zákazníkovi v našem shopu logicky doporučujeme nákup dalších komponentů souvisejících s daným zbožím. Proto u nás nakoupíte rychle, kompletně a po doručení zboží Vám nic nebrání pustit se do realizace Vašeho projektu.

Rádi poradíme

Využijte naše letité zkušenosti a znalost všech nabízených produktů. Naši obchodníci i technici jsou připraveni Vám zodpovědět případné dotazy a pomoci s výběrem vhodného sanitárního vybavení pro toalety i koupelny a to od trubek až po doplňky van, sprch nebo drobnosti do každé koupelny. Dokážeme pro Vás najít vždy vhodné a rychlé řešení.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.