Kuchyňské potřeby

DeLonghi
DOMO-ELEKTRO
BOSCH
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Kuchyňské potřeby

Z každé kuchyně by se měla linout líbezná vůně právě připravovaných pokrmů. Každý může vařit, péct jako pravý profesionál jedině s tím pravým náčiním. Pro přípravu jsou nutné různé kuchyňské pomůcky a náčiní. Sítka, naběračky, lisy, vařečky a mnoha dalších. Kdoby to však chtěl všechno dělat ručně? Raději si pořídí kuchyňskě spotřebiče a váhy, aby jim pomohli s přípravou. Různé roboty, mixery a šlehače příjdou víc než k duhu. Řada výrobků se prodáva navíc v různých barevných provedeních, které se tak můžou sladit s Vaší kuchyní. Když už máte hotovo, tak to zbývá připravit ke stolu na talíř s ubrousky a příbory. Je potřeba dodržovat etiketu stolování. Po dobrém jídle si nezapomeneme udělat dobrý nápoj. Čaj nebo káva s nějakým vynikajícím dezertem, který můžeme nožem nakrájet na přiměřene části.

Uchovávání potravin a nápojů nám přináší dlouhý požitek čerstvých potravin. Různé boxy, termoboxy, dózy a termosky. Naše nabídka je široká a nabízí spoustu zboží skladem. Prodáváme sortiment značek BANQUET, LAMART, SENCOR, CONCEPT, DOMO, KELA, VETRO-PLUS a mnoha dalších.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.