Kuchyně

BLANCO
FRANKE
ALVEUS
NOVASERVIS
KLUDI
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Kuchyně

Středobodem každého domu je kuchyně. Každý z nás v ní stráví velkou část dne přípravou jídel a jejich konzumací. Proto je důležité, aby hezky vypadala a byla funkční. Letošním trendem je černá a šedá. Komu se černá nelíbí, tak další možností je kombinace šedé barvy a dalších pestrých barev. Když už víme, jakým směrem se budeme ubírat, tak můžeme začít vybírat dřez a dřezovou baterii. V sortimentu máme kruhové, čtvercové i atypické dřezy z granitu, oceli a dalších materiálů. Pro ulehčení nabízíme kuchyňské sety, ve kterých jsou barevně sladěné dřezy, baterky a případně odsavače par. Odsavače, nebo-li digestoře jsou nezbytným doplňkem do každé kuchyně. Mají spousty variant a provedení. Rádi Vám poradíme s výběrem na naší lince nebo chatu.

Nabízíme také praktické pomocníky nejen do kuchyně jako jsou sortery (na třídený odpad), odkapové misky, koše na nádobí, přípravné desky a to v provedení z různých hygienických materiálů. Doporučujeme oblíbené drtiče odpadu, které jsou ekologickým nástrojem na likvidaci běžného kuchyňského odpadu. Pro úklid tu máme čistící prostředky s jejich dávkovači.

Zápasíte-li s místem, tak nám trh nabízí minikuchyně. Jedná se sestavy, které dávají dohromady několik funkcí a šetří tím místo v kuchyni. Tyto sestavy se hodí nejen do garsonek, ale i do kanceláří, hotelů, penzionů a menších chat.

Ať už si z naší nabídky vyberete cokoliv, zaručujeme Vám kvalitní produkt, rychlou dostupnost a nízkou cenuMáme pro Vás desítky tisíc položek, z nichž velkou část máme skladem a ihned k dodání. Přední značky trhu, které dodáváme jsou FRANKEBLANCO, ALVEUS a další. Zajistíme veškerý předprodejní i poprodejní servis.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.