GROHE Essentials Cube souprava na čištění toalety, chrom 40513000
GROHE Essentials Cube souprava na čištění toalety, chrom 40513000 GROHE Essentials Cube souprava na čištění toalety, chrom 40513000

GROHE Essentials Cube souprava na čištění toalety, chrom 40513000

GROHE Essentials Cube souprava na čištění toalety, chrom 40513000 - nástěnný model - GROHE StarLight® chromový povrch Eurocube Opravdu čtvercový design Pro ostrý, na míru šitý vzhled vaší koup... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G40513000

Popis

GROHE Essentials Cube souprava na čištění toalety, chrom 40513000

- nástěnný model
- GROHE StarLight® chromový povrch

Eurocube
Opravdu čtvercový design

Pro ostrý, na míru šitý vzhled vaší koupelny si vyberte Eurocube. Design je tak chytře navržen, že jsme schopni nabídnout široký výběr baterií a představit tak skutečný čtvercový design baterií pro bidety, sprchy, umyvadla, dřezy a vany. V celé kolekci se objevují vyřezávané detaily na rukojetích, díky nimž nevypadá každý kus tak přísně a zdůrazňuje minimalismus této sbírky.

Dokonale sladěny s konstrukčními požadavky dnešních kosmopolitních spotřebitelů, Eurocube nabízí nejmodernější a geometricky zajímavý design za bezkonkurenční cenu. Zároveň těží ze dvou předních technologií GROHE: GROHE SilkMove ® - pro hladký a komfortní provoz jednotlivých pákových baterií a GROHE StarLight ® - pro lesklý chromový povrch.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.