InSinkErator 46-2 drtič odpadu
InSinkErator 46-2 drtič odpadu InSinkErator 46-2 drtič odpadu InSinkErator 46-2 drtič odpadu InSinkErator 46-2 drtič odpadu InSinkErator 46-2 drtič odpadu

InSinkErator 46-2 drtič odpadu

InSinkErator 46-2 AS drtič odpaduVýkon: 380 WMotor: indukční, speciálně vyvinutý pro drtič odpaduObsah drtící komory: 980 mlAntikorozní úpr... Zobrazit celý popis »


Výrobce: IN SINK ERATOR
Kód / Model: Model46

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také

Popis

InSinkErator 46-2 AS drtič odpadu

  • Výkon: 380 W
  • Motor: indukční, speciálně vyvinutý pro drtič odpadu
  • Obsah drtící komory: 980 ml
  • Antikorozní úprava drtící komory
  • Vestavěný vzduchový přepínač v chromu a broušené oceli
  • Přípojka na myčku
  • Tepelná pojistka
  • Celková výška: 319 mm
  • Průměrná spotřeba vodyCca 4,0 l na osobu a den
  • Drtící elementy z nerez oceli, uzpůsobené proti případnému zaseknutí
  • Tichý chod
  • Bohatá instalační sada
  • Záruční doba 3 roky

Prakticky nejlepší volba pro systém likvidace potravinového odpadu
Náš nejmenší systém likvidace potravinového odpadu je ideální pro ty, kteří žijí sami. Drtič řady 46 M rozkládá nerecyklovatelný potravinový odpad na drobné částečky, které jsou poté smyty vaším drenážním systémem.

Pro drcení všech druhů potravinového odpadu. Zbytky ovoce a zeleniny, kuřecí kosti, rybí kosti a prošlý chléb zmizí stisknutím tlačítka v zařízení na likvidaci potravinového odpadu Model 46.

Likvidační zařízení Model 46 je nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně: nemusíte tak často chodit k popelnici a všechny ty nepříjemné pachy z popelnice jsou minulostí. Zbytky z bohaté večeře nebo zelenina a salát, které jste již nemohli použít: Vše lze rychle a bez námahy zlikvidovat pomocí systému likvidace potravinového odpadu.

Instalace je rychlá a snadná díky našemu systému Quick Lock a kompaktní rozměry odkládací jednotky umožňují instalaci i na nejmenší dřezy nebo tam, kde je důležitý úložný prostor ve skříňce.

Jednotka pro likvidaci potravinového odpadu, Model 46 M řady InSinkErator, je vybavena jednostupňovou technologií průběžného skartování poháněnou vysokorychlostním motorem Dura Drive, který rychle a hygienicky drtí veškerý potravinový odpad a snižuje množství, které končí na skládkách.

Obsluha drtiče řady M Model 46 je velmi jednoduchá:

  1. Zapněte studenou vodu
  2. Stiskněte spínač vzduchu
  3. Vytlačte potravinový odpad do odpadu

Drtič Model 46 nemá žádné ostré nože ani čepele a je tedy zcela bezpečný. Potravinový odpad se jednoduše přitlačí na nerezovou skartovací desku a rozemele. Částice jsou pak vytlačovány malými otvory v přepážce a odtud do vašeho odpadu.

Model 46 dokáže rozdrtit většinu potravinového odpadu. Nedoporučujeme však s ním likvidovat vláknitý materiál, jako je banánová nebo avokádová slupka, protože by mohlo dojít k poškození mechanismu jednotky. Drtič nepoužívejte na mastnotu, olej, sklo nebo nádobí.

Volitelný mechanismus vzduchového spínače lze umístit na obě strany dřezu na pracovní desku nebo pohodlně do skříně.

Když drtič potravinového odpadu nepoužíváte, je k dispozici praktická chromovaná zátka, kterou můžete umístit nad otvor.

Nemusíte se obávat přeplnění zařízení na likvidaci odpadu, protože ochrana proti přetížení zajišťuje, že do komory o objemu 980 ml můžete vložit pouze vhodné množství zbytků potravin.

Díky jednoduchému procesu instalace můžete drtič Model 46 snadno integrovat do vašeho stávajícího dřezu nebo do nové kuchyně.

S jednotkou na likvidaci potravinového odpadu Model 46 M Series strávíte méně času uklízením zbytků jídla a podobně. Se standardní 2letou zárukou výrobce si můžete s Modelem 46 užít naprostý klid.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.