Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C
Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C

Prosperplast PLANT zatravňovací tvárnice 1,1 m2, černá IKP2C

Zatravňovací plastové dlaždice, tvárnice PLANT jsou vhodné ke zpevnění travnatého - hlíněného terénu v místech, kde se jezdí automobilem a kde hrozí k rozježdění terénu a to zejména na lesních ce... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IKP2C-S411

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Zatravňovací plastové dlaždice, tvárnice PLANT jsou vhodné ke zpevnění travnatého - hlíněného terénu v místech, kde se jezdí automobilem a kde hrozí k rozježdění terénu a to zejména na lesních cestách, zahradách, parkovištích apod. Zatravňovací dlaždice, tvárnice umožňují zachovat přírodní a příjemný vzhled trávníku. Jsou velmi pružné a při zatížení kopírují terén a nepraskají.

Parametry:
• Materiál: plast
• Barva: černá
• Délka: 600 mm
• Šířka: 400 mm
• Výška: 33 mm

Balení obsahuje 1,1 m2 dlaždic (5ks).

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.