Regulátor APP200
Regulátor APP200

Regulátor APP200

e zařízení určené pro optimální ovládání jakéhokoliv kotle na pelety zapojeného s vyrovnávací nádrží 500 až 1000 l. Regulátor řídí chod hořáku podle teplot ve vrchní a spodní části nádrže nastave... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: APP200

Popis

e zařízení určené pro optimální ovládání jakéhokoliv kotle na pelety zapojeného s vyrovnávací nádrží 500 až 1000 l. Regulátor řídí chod hořáku podle teplot ve vrchní a spodní části nádrže nastavených na termostatech regulátoru. Vrchní čidlo na akumulační nádrži a jeho termostat slouží k sepnutí hořáku na pelety (kotle) při vybité vyrovnávací nádrži. Spodní čidlo na akumulační nádrži a jeho termostat slouží k vypnutí hořáku na pelety (kotle) po nabití vyrovnávací nádrže. Tímto způsobem regulátor optimalizuje chod hořáku, a to především v přechodných obdobích topné sezóny. Šetří tak palivo a prodlužuje životnost všech elektrických a elektronických součástek včetně zapalovacího tělíska.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.