BLANCO Daras dřezová baterie granitová, aluminium 517722
BLANCO Daras dřezová baterie granitová, aluminium 517722 BLANCO Daras dřezová baterie granitová, aluminium 517722

BLANCO Daras dřezová baterie granitová, aluminium 517722

BLANCO Daras dřezová baterie granitová, aluminium 517722 vysoké a delší raménko vhodná zejména v kombinaci s menšími dřezy rozšířený akční radius díky raménku otočnému v rozsahu 360stupňů otoč... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BLANCO
Kód / Model: 517722

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

BLANCO Daras dřezová baterie granitová, aluminium 517722

vysoké a delší raménko
vhodná zejména v kombinaci s menšími dřezy
rozšířený akční radius díky raménku otočnému v rozsahu 360stupňů

otočné raménko
výška baterie 182 mm
je zapotřebí otvor o průměru 35mm
s keramickým těsněním
pružné propojovací hadice o délce 350 mm a s 3/8" maticí pro mimořádně snadnou a bezpečnou montáž
patentovaný perlátor/kaskáda podstatně redukuje usazování vodního kamene
stabilizační destička zvyšuje stabilitu baterie

Baterie k dodání v 9 atraktivních barvách SILGRANIT®

Kuchyňské armatury BLANCO - funkčnost a komfort pro nejvyšší nároky

Dokonalá souhra baterie a dřezu přináší do kuchyně maximální míru estetiky a funkčnosti. V tom spočívá zvláštní síla baterií Blanco. Vzhledově atraktivní a technicky vyspělé nabízejí spoustu možností - od barevně a designově perfektního sladění s dřezem až po vybavení inteligentními detaily individuálně přizpůsobenými osobním potřebám.

Všechny barvy baterií Blanco Silgranit® Look skvěle doplňují dřezy Blanco ve stejném provedení.

SILGRANIT® PuraDur® II
SILGRANIT® PuraDur® II firmy Blanco představuje jedinečný materiál. S mimořádnými, znovu vylepšenými vlastnostmi pro údržbu, a nyní navíc všechny výrobky z materiálu SILGRANIT® ve všech barvách. Nepřekonatelně trvanlivý a snadno udržovatelný Díky novým, vynikajícím materiálovým vlastnostem nabízí SILGRANIT® PuraDur® II barevným dřezům z kompozitního materiálu dosud nebývalou odolnost a snadnou údržbu. Mimořádná stálobarevnost Deset atraktivních barev tvoří širokou nabídku a nabízejí perfektní sladění s kuchyňskými armaturami Blanco. Vlastnosti materiálu Kamenně hedvábný a mimořádně nepropustný, uzavřený povrch propůjčuje dřezu mimořádně dlouhou životnost. Vysoká odolnost proti poškrábání, mimořádná pevnost, tepelná odolnost do 280°C. SILGRANIT® PuraDur® II dále zaručuje: 100% vhodnost pro práci s potravinami, 100% odolnost proti kyselinám, 100% stálobarevnost

Firma Blanco patří k předním výrobcům kompletních mycích center prvotřídní kvality. Vzájemně navazující komponenty, od inovativních dřezů, přes perfektně přizpůsobené směšovací baterie, až po inteligentně řešené košové systémy třídění kuchyňského odpadu, přesvědčí svojí vysokou funkčností a poskytovaným komfortem pro práci v kuchyni. Firmou Blanco nabízené povrchy dřezů, které zákazníka zaujmou svojí odolností a jednoduchostí údržby, potom dokonalý vzhled mycího centra úspěšně završují.

Dotaz k produktu

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.