MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá
MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá

MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá

MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá Vyčistěte svůj domov od prachu, vlasů, zvířecích chlupů a dalších nečistot. Místnosti můžou být krásné a provoněné během několika málo minut. ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: SDAE1

Popis

MIELE Compact C2 Excellence vysavač sáčkový, modrá

Vyčistěte svůj domov od prachu, vlasů, zvířecích chlupů a dalších nečistot. Místnosti můžou být krásné a provoněné během několika málo minut. Musíte však mít po ruce společníka, který má dost síly k tomu, aby dokázal odstranit i ty nejodolnější nečistoty.

Značka Miele nabízí jedny z nejvýkonnějších vysavačů. Model Compact C2 Excellence je vybaven energeticky úsporným motorem s příkonem 800 W, jenž zvládne odstranit i ty nejmenší prachová smítka. Ať už máte doma jakýkoliv typ podlah, vysavač si s nimi skvěle poradí s univerzální podlahovou hubicí. Přemisťování bude snadné a rychlé. I s příslušenstvím váha spotřebiče nepřesahuje 6,5 kg, v případě nutnosti jej tedy nemusíte pouze táhnout na kolečkách, ale také ho zvládnete přenést v ruce z místa na místo.

Akční rádius činí 10 metrů. Takto velká plocha, kterou s vysavačem zaberete, vám zajistí ještě rychlejší úklid. Nemusíte totiž po vysátí každé místnosti přístroj odpojovat ze zásuvky a zdlouhavě opět zapojovat jinde. S velkým dosahem zvládnete vysát více místností naráz a ušetříte tak cenný čas.

Základní parametry
Maximální příkon: 800 W
Délka kabelu: 6,5 m
Akční rádius: 10 m
Objem sáčku/nádoby: 3,5 l
Energetická třída: A
Roční spotřeba el. energie: 27,5 kWh

Funkce
Automatické navinutí: Ano
Vodní filtrace: Ne
Vysávání tekutin: Ne

Výbava
Druh filtru: ano (AirClean Plus)
Materiál trubice: Nerez
Teleskpická trubice: Ano
HEPA filtr: Ne
Štěrbinová hubice: Ano
Hubice na čalounění: Ano
Hubice na tvrdé podlahy: Ano
Hubice na mytí oken: Ne
Turbo kartáč: Ne

Ostatní parametry
Specifické funkce: efektivní podlahová hubice SBD 655, motor EcoLine, XXL rukojeť, systém Compact pro úsporné uskladnění, 9vrstvý originální sáček HyClean s automatickým prachovým uzávěrem, komfortní navíjení kabelu

Standardně dodávané příslušenství: hubice na čalouněný nábytek, hubice na vysávání spár, sací štětec, hubice SRD 20

Šířka: 59 cm
Výška: 37 cm
Hloubka32 cm
Hmotnost: 6 kg
Výrobce: MIELE

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.