Bazény a vodní sporty

Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Bazény a vodní sporty

Bazény v dnešní době už nejsou jen záležitostí bohatých lidí. Může si ho dovolit téměř každý. Je snad něco lepšího, než si v horkém letním dni vlézt do bazénu a příjemně se osvěžit? Nebo si zaplavat, zahrát nějakou vodní hru či jen tak relaxovat? Bazén se pomalu stává naprosto běžnou součástí každé zahrady. Konstrukce bazénů jsou tak lehce sestavitelné, že není člověk, který by ho nezvlád postavit. Všechny bazény jsou vysoce odolné, kvalitní, mají dlouhou životnost a hlavně jsou bezpečné.

Zde si v našem sortimentu můžete vybrat z pestré a obsáhlé nabídky nadzemních bazénů s konstrukcí, nafukovacích a bazénů pro děti. Pro méně zkušené plavce a děti v nabídce máme plavecké pomůcky a vodní hračky. Pro milovníky masáží a relaxace tu máme vířivky, které Vám to přinesou obojí a to v kteroukoliv roční dobu. Nabízíme samozřejmě také velký výběr příslušenství, kam řadíme bazénovou chemii, bazénové čističe, krycí plachty, filtrace, solinátory, schůdky. Pak zde jsou doplňky jako například nafukovací křesla, lehátka a chladící boxy na studené nápoje. Nezapomínáme ani na oblíbený a praktický solární ohřev bazénu, solární sprchy a solární plachty. Naše nabídka je tak široká, že si zde vybere opravdu každý.

Nečekejte a vyberte si u nás z opravdu nepřeberného množství bazénů, vířivek a příslušenství. Vše nabízíme jen od těch nejlepších a léty ověřených výrobců, mezi které patří MARIMEX, INTEX, STEINBACH, VODNÁŘ a dalších. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, neváhejte nás kontaktovat. Náš odborný personál Vám rád poradí a pomůže. Velkou část zboží vedeme skladem, takže Vám ho rychle doručíme. Navíc zde najdete výrobky za bezkonkurenční ceny! Ideální vysněný bazén u nás čeká na každého!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.